22 september 2021

Real Madrid ZNE Champions League jack 2021-2022

Misschien dat je het vorige week al opgemerkt had, maar de spelers van Real Madrid droegen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Champions League wedstrijd tegen Inter Milan het nieuwe Real Madrid adidas ZNE Champions League jack 2021-2022. Dit jack is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van ''Los Blancos'' en wordt door het elftal van Carlo Ancelotti dit jaar gedragen bij de opkomst op het veld en het afspelen van het CL anthem in het seizoen 2021-2022. Dit jack dragen de spelers dus ook in de voorbereiding op de wedstrijden tegen Sheriff Tiraspol en Shakhtar Donetsk en mogelijk daarna ook in de knock-out fase.

Zwart/groen Real Madrid anthem ZNE trainingsjack 2021-2022

Het Real Madrid ZNE anthem jack 2021-2022 heeft dezelfde kleuren als het Real Madrid Champions League trainingspak en het 3e shirt. In het derde tenue speelt ''de Koninklijke'' vooral de uitwedstrijden in de Champions League. Waar het 3e shirt overwegend groen is, komt deze kleur heel subtiel terug in het jack. Het ZNE anthem jack is namelijk geheel zwart en bevat zowel deze witte als groene accenten. De groene tint wordt door adidas ''Green Emerald'' genoemd en wordt door de kenners herkend als de kleur van het Feyenoord uitshirt van het seizoen 1993-1994. De schouders bevatten een groen vlak en de rits is een combinatie van groen en wit. Hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van Real Madrid in het wit/zwart. De ZNE jacks zijn verder voorzien van een hoge hals met een scuba capuchon. Kenmerkend aan deze capuchon is dat je je hier heerlijk in kunt verstoppen. De zijkanten van het jack bevatten zakken. De band aan de onderkant van het jack zorgt ervoor dat het jack naadloos aansluit op het lichaam. Ook de cuffs aan de onderkant van de mouwen zorgen voor een getailleerde fit. De ZNE jacks zijn ideale jacks om tijdens de herfst en winter te dragen. De jacks zijn namelijk gemaakt van een speciaal fleece materiaal. Dit betreft een combinatie van katoen (56%), polyester (40%) en elastaan (4%). Dit materiaal houdt je warm en voelt ook nog eens super zacht aan. Bijkomend voordeel is dat dit gerecycled materiaal betreft. In het materiaal is de AeroReady technologie van adidas verwerkt, voor een perfecte afvoer van vocht en ventilatie. 

Dit trainingsjack wordt alleen gedragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Champions League wedstrijden en andere wedstrijden waarin het 3e shirt gedragen wordt. Eerder dit jaar lanceerden de club en adidas een aantal andere Real Madrid trainingsjacks 2021-2022.

Real Madrid ZNE anthem jack bestellen

Ook dit jaar zijn de ZNE jacks alleen beschikbaar voor volwassenen. Ook het Real Madrid ZNE anthem jack is alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het jack heeft een prijs van € 130,-. Check ook andere Real Madrid producten in de onderstaande winkels!

Bestel het Real Madrid trainingsjack direct in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

Real Madrid ZNE anthem jack 2021-2022

Real Madrid ZNE anthem jack 2021-2022

Detail Real Madrid anthem jack 2021-2022