17 september 2021

Real Madrid 3e voetbalshirt 2021-2022

Real Madrid en adidas hebben vandaag het nieuwe Real Madrid 3e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd. Het 3e shirt wordt traditioneel vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Dit jaar neemt ''Los Blancos'' het in de poulefase van het miljardenbal in poule D op tegen Inter Milan, Shakhtar Donetsk en debutant Sheriff Tiraspol. Het nieuwe tenue dient ook als alternatief voor het Real Madrid uitshirt voor de uitwedstrijden in La Liga en de Copa del Rey. Adidas is sinds 1998 de kledingsponsor van de club van trainer Carlo Ancelotti en is ook verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe Real Madrid tenue.

Groen Real Madrid uitshirt 2021-2022

Het is inmiddels alweer drie seizoenen geleden dat Real Madrid voor het laatst de Champions League won en vorig seizoen werden er onder leiding van Zinedine Zidane helemaal geen prijzen gewonnen! Voor Real Madrid is het dit jaar zaak om de stad weer te doen ontploffen! De meeste feesten van de supporters vinden natuurlijk plaats in het centrum van de stad en dat vonden adidas en de club een mooie inspiratie voor het alternatieve uitshirt van de Madrilenen. Het Real Madrid 3e shirt is namelijk geïnspireerd door de ''Puerta del Sol'', het centrale plein van de Spaanse hoofdstad, welke fungeert als nulpunt van Spanje. Het is onder andere het referentiepunt voor alle snelwegen in Madrid. Het voetbalshirt van Real Madrid heeft een iconische kleur groen (door adidas ''high res aqua'' genoemd), welke doet denken aan de adidas EQT lijn van de jaren 90, en bevat bovendien een design van dunne, verticale lijnen. Daarnaast is het tenue uitgerust met zowel zwarte als witte tinten. De ronde hals van het Real Madrid 3e shirt is zwart, terwijl de adidas strepen op de schouders wit zijn. Het adidas logo op de rechterborst is een combinatie van zwart en wit en het logo van ''de Koninklijke'' op de linkerborst is wit. Hetzelfde geldt voor het Emirates Fly Better logo op het midden van het tenue. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier is een print van een kompas verwerkt, verwijzend naar de klok van de Real Casa de Correos, welke zich op het befaamde plein bevindt.

Het Real Madrid derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De logo's van de club en het Duitse sportmerk en de club zijn ook wit/groen. De kousen van het Real Madrid derde tenue zijn volledig groen met witte adidas strepen en bevatten op het midden zowel het logo van adidas als de initialen van de club: RM. De nieuwe Real Madrid voetbalshirts bevatten, zoals alle tenues dit seizoen, de nieuwste technologieën. De authentic of Match voetbalshirts (de versie die door de spelers gedragen wordt) zijn uitgerust met de adidas HEAT.RDY technologie. De replica tenues bevatten de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgen ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het tenue getransporteerd wordt. Bovendien bewerkstelligt het de perfecte ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Real Madrid 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hazard, Benzema, Vinicius Junior, Gutierrez, Mendy, Marcelo, Alaba, Modric, Valverde, Casemiro en nog meer spelers. Check bovendien het Real Madrid thuisshirt 2021-2022.

Real Madrid 3e shirt 2021-2022 bestellen

Het groene Real Madrid uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het Match voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 139,95. Het replica voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je de Real Madrid tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Real Madrid 3e voetbalshirt in deze SHOP!

of deze officiële shop 

of de adidas SHOP! 

Groen Real Madrid uitshirt 2021-2022

Real Madrid 3e shirt 2021-2022

Real Madrid 3e tenue 2021-2022

Real Madrid 3e shirt 2021-2022