17 juli 2017

Real Madrid warming-up shirt 2017-2018

Real Madrid en adidas hebben vandaag weer een nieuwe shirt aan de collectie voor 2017-2018 toegevoegd. Dit betreft het zogenaamde pre match thuisshirt voor 2017-2018. De pre match top wordt door de spelers van Los Blancos gedragen tijdens de warming-up of het inlopen ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van de Champions League winnaar van 2016 en 2017. In dit shirt wordt niet getraind. Hiervoor hebben adi en de club andere shirts gelanceerd. De pre match tops of warming-up shirts hebben dan ook een wat rijker design. Check hieronder de details van het nieuwe shirt, waarin we spelers als Ronaldo, Ramos, Kroos, Modric en Bale zien tijdens de warming-up!

Real Madrid pre match trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Real warming-up shirt is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt van Real Madrid. Het shirt is namelijk een combinatie van wit en turquoise. We gaven het al aan. In vergelijking met de trainingsshirts heeft het pre match thuisshirt een wat rijker design. Het shirt bevat dit seizoen namelijk een typische jaren '80 en '90 print. Het shirt is gebaseerd op het design van adidas voetbalshirts in de jaren '80 en '90. Kenmerkend hieraan is de print van geometrische vormen over het gehele shirt. Zo bevat het shirt ruiten, v-banen en diagonale banen in het wit en zilver. Verder bevat het shirt een witte crew neck met ribbels en zijn de mouwen uitgerust met de drie strepen van adidas in het turquoise. De achterkant van het nieuwe Real Madrid shirt is geheel wit. De rechter borst bevat het logo van adidas in het turquoise en de andere borst bevat het logo van de Spaanse kampioen in dezelfde kleur. Niet alleen het design van het shirt is speciaal, ook de pasvorm. Het pre match shirt van Real heeft namelijk een echte streetwear look en stijl. Het shirt heeft namelijk een longfit pavorm. De onderkant van het shirt is uitgerust met een brede zwarte witte, welke ook weer terug komt aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor lijkt het erop dat je twee shirts over elkaar heen draagt, wanneer je dit shirt draagt.

Bij ieder shirt is door adidas gebruik gemaakt van een uniek procédé. Om deze reden hebben alle Real Madrid warming-up shirts een andere all-over print en is ieder shirt uniek. Daarnaast zijn de shirts uitgerust met de Climacool technology van adidas, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren door het vochtafvoerende en ventilerende effect. Check bovendien het jack waarin de spelers het veld betreden of het nieuwe trainingspak van Real Madrid.

Real Madrid pre match top 2017-2018 kopen

Het nieuwe Real Madrid pre match thuisshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor KIDS is € 49,95 en voor volwassenen € 59,95. Wil je andere producten van ''De Koninklijke'' kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Real Madrid pre match top vanaf nu in deze online WINKEL!