Het nieuwe Real Madrid uitshirt 2012/2013 is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt officieel bekend gemaakt door de Madrileense club en teamkledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt Real Madrid de La Liga en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012-2013. Het nieuwe uitshirt van Real Madrid is overwegend paars en wordt gekenmerkt door de gele details. Zo is de onderkant van de ronde kraag geel, evenals de Adidas trademark strepen over de schouders en een lijntje onderaan de mouwen. Het logo van Adidas op de rechter borst is eveneens geel.

De rechter borst is voorzien van het logo van Real en op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor BWIN in het wit. Verder wordt het Real Madrid uitshirt gekenmerkt door de verticale glimmende paarse lijnen. De linker mouw is bovendien voorzien van een speciaal logo ter ere van het 110 jarig bestaan van de club. De rechter mouwe bevat de LFP badge.

Het nieuwe Real Madrid uitshirt wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met gele Adidas trademark strepen. Ook het logo van Adidas en Real zijn vertegenwoordigd op de shorts van de Real. De kousen zijn bovendien paars met gele details. In het nieuwe Real Madrid tenue schitteren sterren als Ronaldo, Benzema, Khedira, Marcelo, Di Maria, Pepe en Alonso. Check hieronder het nieuwe Real Madrid uitshirt 2012-2013. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Real Madrid retro shirts, trainingspakken, trainingskleding, traininggshirts tenues enz. Ook officiële printing is mogelijk!

Koop het hier!

Real Madrid uitshirt 2012/2013


Real Madrid uitshirt 2012/2013