Het Real Madrid uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is opnieuw uitgelekt. Het uitshirt van Real Madrid is opnieuw zwart en bevat, evenals het uitgelekte Real Madrid thuisshirt, verschillende gouden details. Zo zijn de drie Adidas trademark strepen op beide schouders goud, evenals de lijnen die horizontaal op de mouwen staan. Ook het logo van Adidas op de rechterborst en het logo van hoofdsponsor Bwin op het midden van het shirt zijn goud. Verder heeft het nieuwe uitshirt van Real Madrid een V-hals welke zwart is. Check hieronder een foto van het nieuwe Real Madrid uitshirt. Wanneer dit shirt officieel bekend gemaakt wordt, zullen wij hierover meer nieuws hebben.

 

 

 

 

Naast het uitshirt van Real Madrid hebben onze collega's van footballshirts.com ook een foto van het nieuwe Real Madrid keepersshirt weten te bemachtigen. Hieronder staat de foto van dat shirt. Het Real Madrid keepersshirt is navy blauw en bevat verschillende gele details op het shirt. Zo zijn de Adidas strepen op de schouders geel, evenals een horizontale baan op de borst. Het Adidas logo staat op de rechterborst en het logo van ''de Koninklijke'' op de andere borst. Op de achterkant van het shirt, net onder de kraag, staat 'Real Madrid'.

 

 

Eerder lekte ook al het nieuwe Real Madrid thuisshirt uit. Deze kan je hier bekijken. De nieuwe Real Madrid voetbalshirts zullen medio juni/juli hier te koop zijn. Wil je Real Madrid merchandising van het huidige seizoen kopen, check het ook hier!

 

Thanks to: Footballshirts.com