5 december 2017

Real Madrid trainingsshirt en warming-up shirt 2018

De nieuwe Real Madrid adidas trainingslijn voor 2018 is bekend gemaakt. Dat betekent dat de club ook nieuwe trainingsshirts heeft. Deze nieuwe shirts worden gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden die Real Madrid speelt in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018. Dit betekent dat we de sterren van Real vooral in dit shirt zien tijdens de trainingen ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van januari 2018 tot mei 2018. Dit betreft bovendien de laatste trainingslijn van dit seizoen. Medio juni worden de nieuwe trainingsshirts voor 2018-2019 bekend gemaakt. Real en adidas lanceerden zowel een nieuw trainingsshirt als warming-up shirt. Check hieronder de details van beide shirts.

Real Madrid trainingsshirt 2018

We beginnen met het nieuwe trainingsshirt van ''De Koninklijke.'' Deze heeft het standaard template van adidas. Dit betekent dat het shirt een vrij recht toe, recht aan design heeft. Het shirt is de komende periode overwegend turquoise. Deze kleur wordt door adidas ''Aero Reef'' genoemd en dit is vrijwel dezelfde kleur als het 3e shirt van de club. De drie adidas strepen van dit bevinden zich op de schouders en mouwen en zijn zwart. Dit geldt ook voor de logo's van adidas en de club op de mouwen. Verder heeft het nieuwe training shirt van Real Madrid weinig opvallende details. Het shirt bevat een v-hals en de mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt als je het shirt draagt. De achterkant van het shirt bevat dunne puntjes. Hierin is de adidas Climalite technologie verwerkt, welke zorgt voor ventilatie en de afvoer van vocht. Het shirt kan perfect gecompleteerd worden door een zwarte trainingsbroek of het zwarte trainingsbroekje van de club.

Real Madrid warming-up shirt 2018

Naast dit shirt hebben Real en adidas ook een nieuw warming-up shirt uitgebracht. Het zogenaamde pre-match top heeft een wat rijker design en is daarom ook wat duurder. Daarover straks meer. Dit shirt is zwart en wordt gekenmerkt door het flitsende graphic design van zwarte en grijze horizontale strepen over de voorkant van het shirt. Deze sublimatieprint maakt dat het warming-up shirt direct opvalt, wanneer de spelers het veld betreden. Ook dit shirt bevat een ronde hals en is uitgerust met turquoise details. Deze turquoise details komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen en in de logo's van adidas en de club op de borst. De mouwen van het shirt zijn zwart en dit geldt ook voor de achterkant van deze pre-match top. Niet alleen het design van dit voetbalshirt is opvallend. Ook de pasvorm en het materiaal is speciaal. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester. Niet zomaar polyester. Een deel van de garen is gemaakt van gerecycled afval van stranden en kuststroken, voordat het in de zee verdwijnt. Hiermee maakt het shirt onderdeel uit van het Parley programma van adidas. Verder heeft het shirt een ''boxy fit.'' Dit betekent dat het shirt een wat wijdere pasvorm heeft en ook een langer model. Zowel de bies aan de onderkant van de mouwen is wat langer als de onderkant van het shirt. Bij het kiezen van een maat dien je rekening te houden met het feit dat dit shirt standaard een maat groter valt. Ook dit shirt is weer uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Vanaf nu worden deze nieuwe shirt gedragen door sterren als Ronaldo, James, Bale, Isco, Asensio, Ramos en alle andere sterspelers van de club. De nieuwe trainingslijn van 2018 bevat ook een geheel nieuw trainingspak en en anthem jack.

Real Madrid trainingskleding 2018 bestellen

Het Real Madrid trainingsshirt en warming-up shirt voor 2018 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is € 45,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Het pre match thuisshirt heeft een prijs van € 60,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Beide items kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en 3XL. Wil je andere of goedkopere Real Madrid producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering. 

Bestel het nieuwe trainingsshirt of warming-up shirt vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!