5 december 2017

Real Madrid trainingspak 2018

Real Madrid en adidas hebben een nieuw trainingspak voor 2018 uitgebracht. Dit nieuwe pak dragen de spelers van Real Madrid tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018. Dit pak wordt door de spelers dus alleen gedragen tijdens de trainingen vanaf januari tot mei 2018. Medio juni worden de nieuwe pakken voor 2018-2019 gepresenteerd door adidas en de Champions League winnaar van 2016 en 2017. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingspak, welke bestaat uit een drill top en strakke trainingsbroek.

Turquoise/zwarte Real Madrid training top en trainingsbroek 2018

Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2018 heeft een overwegend turquoise training top. Deze kleur wordt door adidas ''Aero Reef'' genoemd. Dit is dezelfde kleur als het 3e shirt van de Madrilenen. Verder wordt de sweater gekenmerkt door de hoge hals met ribbels. De drie strepen van adidas zijn op deze top zwart en bevinden zich alleen op de mouwen. De rechter borst bevat het logo van adidas. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 1998 de trainingskleding en tenues van de club van trainer Zidane. De andere borst bevat het logo van de club in het turquoise/zwart. Ook deze training top wordt gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Aan de onderkant van de mouwen bevindt zich ook een omgeslagen handschoenconstructie, voor extra bescherming tegen de kou. De duimgaten zorgen ervoor dat de training top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen ook raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en zorgen ook nog voor voldoende bewegingsvrijheid. Adidas heeft ook een zogenaamde warm-up versie van de training top gelanceerd. Deze top is perfect voor de winter. De top bevat ook een hoge hals. Hierin is fleece verwerkt, wat je warm houdt tijdens de koude winterdagen. Bovendien bevat de warm-up top een capuchon. Daarnaast zijn deze tops uitgerust met een extra laagje, welke de wind perfect afstoot.

Het nieuwe Real Madrid trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten de logo's van de club en adi in het turquoise. De zijkanten van de broek bevatten twee zakken en bovendien is aan de bovenkant een elastische tailleband verwerkt. Hiermee kan de pasvorm aangepast worden. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen. Dit is handig, wanneer je de trainingsbroek over je voetbalschoenen of sneakers aan of uit wilt doen. Kenmerkend aan de trainingsbroek zijn is ook de pasvorm. De broek valt namelijk strak om de enkels en kuiten. Dit wordt een toelopende pasvorm genoemd.

De Real Madrid pakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climawarm technologie, welke je warm houdt tijdens de winter en bovendien ervoor zorgt voor vochtafvoer en ventilatie. Twee maanden geleden lanceerden adidas en Real Madrid al een speciaal Champions League trainingspak, die alleen wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal.

Real Madrid trainingspak 2018 bestellen

Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2018 kan je per direct voor kinderen en volwassenen bestellen. De prijs van de training top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De warm-up top heeft een prijs van € 84,95 en is alleen voor volwassenen te bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van Real Madrid kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Real Madrid CL trainingspak vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!