5 december 2017

adidas en Real Madrid lanceren klassiek anthem jack voor 2018

Real Madrid goes casual! Adidas heeft vandaag een geheel nieuw jack bekend gemaakt, waarin ''Los Blancos'' het veld betreedt tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018. In dit jack zien we sterren als Ronaldo, Bale, Ramos, Benzema, Asensio en de andere spelers van de club vanaf januari 2018 tot mei 2018 het veld betreden. Het jack is door adidas in een ''nieuw jasje'' gestoken en heeft een opvallend design. Dit design is geïnspireerd door de fashionindustrie en werd eerder door adidas gebruikt in het design van jacks waarin we verschillende landenteams het veld zien betreden tijdens het WK van 2018. Check hieronder de details van het nieuwste Real Madrid adidas anthem jack voor 2018.

Zwarte Real Madrid jas 2018

Het nieuwe adidas anthem jack van Real Madrid heeft veel weg van een klassiek en trendy casual jack. Het jack is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de gevouwen kraag. Daarnaast bevat het jack een lange rits, welke verborgen is door een omslagstuk. De schouders van het jack zijn uitgerust met een speciale rubber print. Verder bevat ook dit jack twee zakken aan de zijkanten en zijn op de borst de logo's van adidas en de club verwerkt. Opvallend is dat deze jas niet is uitgerust met de drie strepen van adidas. Daarnaast is het jack van een andere stof gemaakt dan we gewend zijn van de adidas anthem jacks. Waar de jassen normaliter voor 100% uit polyester bestonden, bestaat dit klassieke jack nu voor 100% uit katoen en is het gemaakt van een speciale oxfordstof. Hiermee is het jack perfect om in de vrije tijd te dragen. Dit jack heeft een wat wijdere pasvorm en valt niet super strak om het lichaam. Dit betekent dat het jasje een wat wijdere body heeft met een recht silhouet. De onderkant en bovenkant van de jas zijn uitgerust met een elastische zoom, waarmee de pasvorm wat aangepast kan worden.

Deze nieuwe jacks zijn niet uitgerust met de adidas Climacool of Climawarm technologie, maar zijn wel onderdeel van het ''Better Cotton Initiave'' van adidas, welke als doel heeft de katoenteelt in de wereld te verbeteren. Goed initiatief! Als onderdeel van de nieuwe 2018 collectie lanceerden Real Madrid en adidas ook een nieuw trainingspak. Alle items uit deze collectie worden tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018 gedragen. Vanaf juni 2018 wordt de nieuwe collectie voor 2018-2019 gelanceerd.

Real Madrid jas bestellen

Het nieuwe adidas anthem jack van Real Madrid voor 2018 kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Het jack kan je namelijk bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack in kindermaten is € 90,- en voor volwassenen € 100,-. Wil je andere Real Madrid producten bestellen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Real Madrid anthem jack 2018 vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!