Real Madrid trainingsshirt Champions League 2020-2021

De nieuwe Real Madrid Champions League collectie bevat ook weer een nieuw Champions League trainingsshirt. Dit trainingsshirt wordt door Los Blancos niet alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal, maar ook tijdens de warming-up voor deze wedstrijden. Adidas gebruikt dit jaar een standaard template voor alle Champions League trainingskleding. Het Ajax Champions League trainingsshirt heeft namelijk hetzelfde template, maar dan een andere kleur en logo's.

Bordeaux training shirt Real Madrid 2020-21

Het nieuwe Real Madrid trainingsshirt is onderdeel van de zogenaamde ELITE lijn van adi. Het verschil met de reguliere trainingslijn is dat de items een wat rijker design hebben en dan ook wat duurder zijn voor consumenten. Daar vertellen we straks meer over. Het Real Madrid Champions League trainingsshirt is dit jaar bordeaux rood en bevat een all-over graphic print. Deze print heeft wat weg van opstijgende rook of een camouflage design. Bovendien heeft de print wat weg van de graphics op het Real Madrid 3e shirt. Dit is het tenue dat Los Blancos vooral draagt in de Champions League wedstrijden. Deze barok print is geïnspireerd door de wandtegels die op verschillende plekken in de stad te vinden zijn. De print loopt ook door over de mouwen. Verder is het Real Madrid CL training shirt uitgerust met een EQT collar. Dit is een combinatie tussen een V-hals en opstaande kraag. Verschillende adidas tenues in de jaren '90 hadden deze retro kraag. De logo's van Real Madrid en adidas staan in het fel oranje op de borst en de drie adidas strepen zijn in het wit op de mouwen geplaatst. De strepen lopen overigens niet door over de gehele lengte van de mouwen. Ook de achterzijde bevat nog een subtiel clubdetail. Aan de bovenzijde is namelijk de naam van de club verwerkt. De achterkant van het trainingsshirt is iets langer, voor de optimale bescherming.

Het Champions League trainingsshirt van Real Madrid kan gecombineerd worden met een trainingsbroekje in dezelfde kleur. Het shirt is verder uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de optimale ventilatie en afvoer van zweet. De nieuwe Champions League collectie van Real bevat ook een bordeaux rood Real Madrid trainingspak.

Real Madrid trainingsshirt Champions League bestellen

Het Real Madrid Champions League training shirt kun je vanaf nu bestellen. Deze is alleen voor volwassenen beschikbaar, namelijk in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 64,95. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel je Real Madrid Champions League training shirt in deze winkel

of de officiële adidas SHOP! 

of deze webshop! 

Real Madrid Champions League trainingsshirt 2020-2021

Champions League trainingsshirt Real Madrid 2020-2021