Ajax Champions League trainingsshirt 2020-2021

Een dag nadat Ajax zich officieel geplaatst heeft voor de groepsfase van de Champions League hebben de Amsterdammers en adidas de nieuwe collectie voor het miljardenbal gelanceerd. Deze collectie bevat niet alleen het nieuwe Ajax Champions League trainingspak, maar ook een nieuw trainingsshirt. Dit trainingstenue dragen de Amsterdammers tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese toernooi gedurende 2020-2021. De nieuwe trainingslijn is onderdeel van de zogenaamde Elite collectie van adidas en deze collectie is dan ook net wat duurder dan de reguliere trainingslijn van de club.  



Het Ajax Champions League trainingsshirt heeft een vrij opvallend design. Het shirt bevat namelijk een all-over camouflage print in het zwart/grijs. Dit is kenmerkend voor alle Elite trainingsshirts van adidas. Ook de trainingsshirts van Bayern München en Juventus bevatten deze print. Verder is het Europa warming-up shirt uitgerust met gouden accenten. De nieuwe lijn rondom het Ajax 3e shirt is namelijk een eerbetoon aan het winnen van de eerste Europa Cup I in 1971. Op 2 juni 1971 versloeg de club in het Wembley Stadium Panathinaikos met 2-0. Dat is dit jaar vijftig jaar geleden. De gouden accenten komen terug in het adidas logo op de rechterborst en in de drie adidas trademark strepen op de schouders en mouwen. Een ander retro element komt terug in de hals. Dit betreft een opstaande kraag met v-hals. Deze hals is geïnspireerd door de v-hals die adidas met name in de voetbalshirts van de jaren ’90 gebruikte en wordt ook wel de EQT collar genoemd. Het logo van Ajax prijkt in het wit op de linkerborst en sponsor ZIGGO staat in het wit op het midden van de trainingstenues. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gouden adidas strepen. De broekjes bevatten aan de zijkanten ook een band met daarin de camouflage print.

Alle trainingstenues van adidas zijn dit jaar uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingstenue dat dus alleen in de voorbereiding op de Champions League of Europese wedstrijden gedragen wordt. In de voorbereiding op de overige thuiswedstrijden draagt de club het rode trainingstenue en in de voorbereiding op de uitwedstrijden het lichtblauwe. 

Ajax Champions League training shirt bestellen

Het Ajax Europa training shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Zoals eerder opgemerkt zijn de trainingsshirts duurder dan normaliter en hebben deze een prijs van € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 39,95. Check ook andere Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels. 

Bestel dit Ajax Champions League training shirt direct in deze SHOP 

of in de adidas winkel! 

of deze winkel! 

Ajax trainingsshirt Champions League