Ajax Champions League trainingspak 2020-2021

Tegelijkertijd met de lancering van het Ajax 3e voetbalshirt 2020-2021 hebben de Amsterdammers en adidas ook een speciaal trainingspak gepresenteerd. Dit trainingspak draagt de club van trainer Erik ten Hag vooral tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League of andere wedstrijden in Europa gedurende 2020-2021. Hiermee komt het totaal aantal Ajax pakken dit seizoen uit op drie. In de voorbereiding op de thuiswedstrijden draagt de club uit de hoofdstad een rood trainingspak en ter voorbereiding op de uitwedstrijden een blauw trainingspak.

Zwart/gouden Ajax training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Ajax Champions League trainingspak 2020-2021 heeft hetzelfde template als de andere pakken, namelijk het Condivo template. Op de kenmerken van dit template komen we zo terug. De nieuwe Europese collectie van de Amsterdamse club is dit seizoen een eerbetoon aan het winnen van de eerste Europa Cup I in 1971, wat dit seizoen vijftig jaar geleden is. Dit is de reden dat zowel het 3e voetbalshirt als het trainingspak gouden accenten bevatten. De training sweater van het Europa trainingspak is dit jaar zwart met gouden accenten. De adidas strepen aan de onderkant van de mouwen zijn goud en hetzelfde geldt voor de logo’s van de club en adidas op de borst. Verder bevatten de training tops aan de zijkanten een taping met daarin een camouflage print in het grijs verwerkt. Dit design komt ook weer terug in een taping aan de zijkanten van de mouwen. Alle training sweaters van adidas bevatten dit jaar een hoge hals met een rits tot de borst. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, zodat de top strakker om het lichaam valt en de mouwen de fit hebben van een handschoen. De achterkant van de trainingstrui is wat langer, voor de optimale bescherming.

Het Ajax trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten weer gouden adidas strepen. De strepen van de kledingsponsor zijn wat korter dan op de pakken van vorig seizoen. De trainingsbroek bevat ook weer de badge van de Amsterdammers en het adidas logo in het goud. Verder bevat deze versie van de Ajax trainingsbroek de gebruikelijke functionele details. De bovenkant van de broek is voorzien van een tailleband met trekkoord, waarmee je zelf naar wens de pasvorm kunt verstellen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn verder uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Verder heeft de trainingsbroek een tapered fit, wat inhoudt dat de broek met name rond de enkels en kuiten strakker valt. Alle trainingspakken van adidas zijn dit seizoen uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het officiële Ajax Europa trainingspak, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Blind, Tadic, Schuurs, Van de Beek, Antony, Neres, Kudus, Martinez, Promes en andere sterren.

Ajax Champions League trainingspak bestellen

Het zwarte Ajax trainingspak kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De training top heeft een prijs van € 84,95 en de trainingsbroek bestel je voor € 74,95. Check ook nog andere trainingskleding van de club in de onderstaande shops. Directe levering!

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd deze SHOP 

of in de adidas winkel! 

of deze winkel! 

Ajax Champions League trainingspak 2020-2021

Ajax trainingsbroek Europa 2020-2021