Real Madrid trainingspak Champions League 2020-2021

Real Madrid draagt ook dit seizoen in de voorbereiding op de Champions League trainingspak. Dit nieuwe pak is onderdeel van de ELITE lijn die de club en adidas vandaag gepresenteerd hebben. Deze ELITE collectie is vanaf nu alleen voor volwassenen beschikbaar. Het trainingspak wordt door Los Blancos gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal gedurende 2020-2021. Het nieuwe pak heeft niet alleen een nieuwe kleurencombinatie, het bevat ook nog eens een geheel nieuw template.

Bordeaux rood Real Madrid training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het Real Madrid Champions League trainingspak 2020-2012 is namelijk geheel bordeaux rood en bevat daarnaast fel oranje details. De fel oranje accenten komen met name terug in de logo's van adidas en de club op de training sweater en de trainingsbroek. De Champions League training top is verder geheel bordeaux rood en bevat aan de zijkanten van de mouwen een band met daarin een camouflage print in het rood/bordeaux rood. Deze print heeft wat weg van de all-over barok print op het Real Madrid 3e shirt. Dit is het tenue dat door het keurkorps van trainer Zinedine Zidane wordt gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Deze print is geïnspireerd door de print op wandtegels in de stad. De training sweaters uit de ELITE range van adidas bevat dit jaar geen hoge hals, maar een baseball collar. De hals is wel weer uitgerust met een verborgen rits, welke ongeveer tot de borst loopt. Een ander kenmerk van de training sweaters van adidas zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze zorgen ervoor dat de trainingstrui strak om het lichaam valt. De adidas strepen zijn dit jaar aan de onderkant van de mouwen geplaatst en zijn wit. Een laatste kenmerk van de Real Madrid training sweater is dat de achterkant iets langer is en dit biedt de spelers net wat extra bescherming.

Het Champions League trainingspak van Real Madrid wordt compleet gemaakt door een bordeaux rode trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten witte adidas strepen en bevat verder de gebruikelijke accenten. De bovenkant is bevat een brede tailleband, zodat de broek naadloos aansluit. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door de tapered fit van de trainingsbroek. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je deze Real Madrid trainingsbroek nog makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Voor het eerst bevat het Champions League pak van ''De Koninklijke'' dit jaar de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is de opvolger van de Climalite technologie en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Hierdoor is het pak perfect om casual te dragen of om in te sporten/trainen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingspak, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Ramos, Benzema, Hazard, Rodrygo en andere sterren of check het andere Real Madrid trainingspak, dat dit seizoen gedragen wordt.

Real Madrid trainingspak Champions League bestellen

De Real Madrid Elite trainingspakken zijn duurder dan de andere pakken. De training top heeft een prijs van € 89,95 en de trainingsbroek is € 69,95. Het pak is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel je Real Madrid trainingspak in deze winkel

of de officiële adidas SHOP! 

of deze SHOP! 

Real Madrid trainingspak Champions League 2020-2021