9 september 2020

Real Madrid 3e shirt 2020-2021

Real Madrid en adidas hebben vandaag ook het Real Madrid 3e shirt 2020-2021 officieel gelanceerd. Dit tenue wordt door Los Blancos vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook in een aantal uitwedstrijden in La Liga en Copa del Rey. Het 3e voetbalshirt fungeert namelijk als alternatief voor het roze Real Madrid uitshirt. Dit jaar bevatten alle Real Madrid voetbalshirts roze accenten en ook in het 3e shirt wordt daar niet vanaf geweken.

Zwart/roze Real Madrid uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Real Madrid 3e shirt is hoe dan ook het meest opvallende voetbalshirt uit de Real Madrid collectie van dit seizoen. Dit komt met name door de all-over print op het nieuwe tenue. Het tenue is een combinatie van zwart en grijs en bevat een zogenaamd bloemen barok patroon. Deze print is geïnspireerd door de kunst op de wandtegels, die de gehele stad versieren. De barok print op het tenue haalt daarnaast de inspiratie uit de high fashionesthetiek en bevestigt daarmee de reputatie van Real Madrid als één van de meest succesvolle voetbalclubs wereldwijd. Het resultaat van het tenue is in ieder geval een opvallend tenue, dat een combinatie is van tradities en de roots van de stad. Daarnaast is het tenue dus uitgerust met roze accenten. De drie strepen van adidas op de zijkanten van het tenue zijn roze en hetzelfde geldt voor het logo van het Duitse sportmerk op de rechterborst. Adidas is sinds 1998 de kledingsponsor van ''De Koninklijke'' en beide partijen hebben nog een contract tot 2028. Ook de badge van de club op de andere borst is een combinatie van zwart en grijs. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij gebruikt dit jaar op alle voetbalshirts het Emirates Fly Better logo. Verder is het nieuwe Real Madrid derde tenue uitgerust met een ronde hals. De achterkant van het voetbalshirt is geheel zwart en aan de bovenzijde bevindt zich nog een label met daarin de naam van de club.

Het derde tenue van Real Madrid wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden roze adidas strepen. Dit is ook de kleur van de logo's van adi en de club op de broekjes. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant roze adidas strepen en op het midden het logo van adi en de naam van de club. Alle voetbalshirts van Real Madrid zijn dit jaar weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic tenues bevatten de HEAT.RDY technologie en de stadium voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. De HEAT.RDY shirts zijn daarnaast wat lichter, vallen wat strakker en hebben de fashionable ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid 3e shirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ramos, Hazard, Benzema, Vinicius Junior. Marcelo, Rodrygo, Asensio, Kroos, Modric en nog meer spelers of check het nieuwe Real Madrid thuisshirt. 

Real Madrid 3e shirt 2020-2021 bestellen

Het zwart/roze Real Madrid uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De Heat.RDY voetbalshirts zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en zijn € 129,95. De voetbalbroekjes van het tenue bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. In deze winkels kun je de Real Madrid voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt.

Bestel je Real Madrid 3e voetbalshirt direct in deze SHOP!

of deze officiële shop 

of de officiële adidas SHOP! 

Real Madrid 3e shirt 2020-2021

Real Madrid 3e voetbalshirt 2020-2021