1 augustus 2020

Real Madrid uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Real Madrid uitshirt 2020-2021 is vandaag tegelijkertijd met het thuisshirt officieel bekend gemaakt door de Spaanse kampioen en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Zinedine Zidane de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden in het seizoen 2020-2021. Het uitshirt van Real Madrid heeft een bekende kleur! Het voetbalshirt is namelijk roze en dat doet denken aan het uitshirt van het seizoen 2014-2015! 

Roze Real Madrid uit shirt en tenue 2020-2021

Als we het over de prijzen van Real Madrid hebben, was het seizoen 2014-2015 niet het meest succesvolle seizoen van de club. Waar Los Blancos in 2014 nog wel de Champions League won, werd het in 2015 uitgeschakeld in de halve finale en zou FC Barcelona de uiteindelijke winnaar worden. Ook het kampioenschap ging aan de Madrilenen voorbij in dit seizoen. Wel won de club in 2014-2015 de UEFA Super Cup en wereldbeker, ook niet de minste prijzen! Een andere prijs die de club dit jaar op haar naam schreef, was die van één van de meest populaire voetbalshirts van dat seizoen. Of dit de reden is geweest om weer een roze tenue te lanceren, is niet bekend. 

Het nieuwe Real Madrid uitshirt 2020-2021 is namelijk geheel roze en met een v-hals. De binnenkant van de v-hals bevat een speciale taping in het navy blauwe roze. Eenzelfde soort detail komt terug in het nieuwe thuisshirt van de club uit de Spaanse hoofdstad. Alle logo's op het uitshirt van Real zijn dit jaar navy blauw. De kleurencombinatie van het tenue wordt door adidas dan ook ''Spring Pink / Dark Blue'' genoemd.  De rechterborst van het tenue is uitgerust met het adidas logo. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van Los Blancos en beide partijen hebben nog een contract tot 2028. De andere borst bevat een roze/donkerblauw Real Madrid logo en op het midden van het tenue staat het speciale Emirates Fly Better logo van Fly Emirates. De vliegmaatschappij is sinds 2013 de hoofdsponsor van Real Madrid en dit contract duurt nog tot 2022. De drie strepen van adidas staan dit seizoen op de zijkanten van het tenue en zijn ook donkerblauw. 

Het nieuwe Real Madrid uittenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van het logo van adi en de club op het broekje. De kousen zijn ook roze met aan de bovenkant donkerblauwe adidas strepen. Er zijn dit jaar weer twee verschillende versies van het uitshirt. De spelers van de club dragen het zogenaamde authentic voetbalshirt, welke is uitgerust met de Ht.RDY technologie. Deze tenues vallen getailleerder en zijn lichter dan de replica tenues, welke zijn uitgerust met de AeroReady technologie van het Duitse sportmerk. 

Real Madrid uitshirt bestellen

Het Real Madrid uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het Real Madrid tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Real Madrid voetbalshirt in deze SHOP!

OF deze officiële shop 

of de officiële adidas SHOP! 

Real Madrid uitshirt 2020-2021

Roze Real Madrid uitshirt 2020-2021