18 maart 2020

Roze Real Madrid uitshirt 2020-2021 gelekt

Real Madrid krijgt volgend seizoen weer een roze uitshirt! Via verschillende buitenlandse bronnen lekte het eerste design van het nieuwe uitshirt van ''De Koninklijke'' uit. Als dit ook echt het nieuwe tenue van Real Madrid wordt, dan speelt het team van trainer Zinedine Zidane in dit nieuwe tenue de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2020-2021. De laatste keer dat Real Madrid een roze uitshirt had, was in het seizoen 2014-2015, een seizoen waarin door Real Madrid geen prijzen gewonnen werden.

Real Madrid uit shirt en tenue 2020-2021

Het Real Madrid uitshirt 2020-2021 lijkt dus geheel roze te worden en qua template te zijn gebaseerd op het adidas Condivo 20 template. Dit template komt met name terug in de toelopende V-hals, welke weer is geïnspireerd door de V-hals die adi vooral gebruikte voor de voetbalshirts van mid jaren '90. Een ander kenmerk van het Condivo template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Deze band is paars en bevat een camouflage achtige roze print. Deze print is waarschijnlijk ook onderdeel van het nieuwe Real Madrid thuisshirt. Ook alle logo's op het tenue lijken paars te zijn. De rechterborst van het tenue is uitgerust met een paars adidas logo. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van Los Blancos en beide partijen hebben nog een contract tot 2028. De andere borst bevat een roze/paars Real Madrid logo en op het midden van het tenue staat Fly Emirates in het paars. De vliegmaatschappij is sinds 2013 de hoofdsponsor van Real Madrid en dit contract duurt nog tot 2022. De drie strepen van adidas lijken komend seizoen aan de zijkanten van het voetbalshirt te zijn verwerkt en zijn ook paars.

Het nieuwe Real Madrid uittenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje met aan de zijkanten paarse adidas strepen. Dit is ongetwijfeld ook de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder een door Alex_Cont_11 ontworpen Real Madrid uitshirt voor 2020-2021. Of dit ook echt het nieuwe tenue wordt, is nog even afwachten. Het tenue wordt pas medio juni gelanceerd door de club en adidas. Dan hebben we uiteraard weer meer nieuws!

Real Madrid uitshirt bestellen

Dit tenue kun je ook pas na de lancering bestellen. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het Real Madrid tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. In deze webwinkels vind je nu ook nog de huidige Real Madrid tenues in de SALE!

Bestel je Real Madrid shirt in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

OF deze officiële shop 

OF de officiële adidas winkel! 

Roze Real Madrid uitshirt 2020-2021