1 augustus 2020

Real Madrid thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2020-2021 is nu dan eindelijk officieel gepresenteerd door adidas en de kampioen van Spanje, tegelijkertijd met het Real Madrid uitshirt. Het was de bedoeling om dit tenue al in mei bekend te maken. Omdat de Spaanse competitie in mei nog stil lag door de gevolgen van het coronavirus, is de officiële release van het tenue met ruim twee maanden opgeschoven. Twee weken geleden kroonde de Koninklijke zich tot kampioen van Spanje en in het nieuwe thuisshirt speelt de cluhb van trainer Zinedine Zidane de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Santiago Bernabeu gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen verzorgt adidas weer de tenues van Los Blancos. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de Koninklijke en beide partijen hebben nog een contract tot 2028.

Real Madrid thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Real Madrid thuisshirt heeft een vrij straight design. Het tenue is dan ook geïnspireerd door de Madrileense mentaliteit, het altijd onder druk kunnen presteren, zonder angst en altijd met uitdaging. De gradiënt print op de body van het tenue verwijst hiernaar.  Zoals altijd is het Real Madrid voetbalshirt verder geheel wit en dit jaar zijn aan het maagdelijk witte tenue van de Madrilenen ook nog roze accenten toegevoegd. Deze roze accenten doen een beetje denken aan het  Real Madrid thuisshirt 2014-2015. In dit tenue behaalde de club een aantal successen. Hoewel Los Blancos het kampioenschap en de Champions League over moest laten aan rivaal FC Barcelona, won Los Blancos in dit seizoen wel de UEFA Super Cup en de wereldbeker.  Het Real Madrid thuisshirt van zes seizoenen geleden  had een roze band aan de binnenkant van de henley collar. Bovendien bevatte dit tenue een subtiele roze band aan de zijkanten van het tenue en kwam de kleur ook terug in de voetbalbroekjes en de kousen van het thuistenue. In het nieuwe Real Madrid thuisshirt komen de roze accenten alleen terug in de drie adidas strepen, welke dit seizoen op de zijkanten van het tenue geplaatst zijn. Verder heeft het voetbalshirt alle kenmerken van het zogenaamde adidas Condivo 20 template. Kenmerkend aan dit template is de toelopende v-hals, geïnspireerd door de v-hals die adidas met name in de jaren '90 gebruikte. Deze v-hals is wit. Een ander kenmerk van dit template is de brede band aan de onderkant van de mouwen en ook deze is wit.  De logso's van kledingsponsor adidas en shirtsponsor Emirates op het thuistenue zijn dit jaar donkerblauwe. Het adidas logo prijkt weer op de rechterborst en de andere borst bevat het clubembleem.  Op het midden van het tenue staat het zogenaamde Emirates Fly Better logo van de hoofdsponsor. De vliegmaatschappij uit de Emiraten prijkt sinds 2013 op de voetbalshirts van Real en dit contract loopt nog tot 2022. Fly Emirates maakt jaarlijks een bedrag van € 70 miljoen over naar de Madrilenen.  Een speciaal detail bevindt zich nog in de taping aan de binnenkant van de hals. Deze taping is uitgerust met een tijgerprint in het zwart/roze. 

Het nieuwe Real Madrid thuistenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje met aan de zijkanten roze adidas strepen. De Real Madrid voetbalbroekjes bevatten ook de logo's van de club en adi. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant roze adidas strepen. De nieuwe Real Madrid voetbalshirts zijn voor het eerst uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady en HTReady technologie, welke ervoor zorgen dat zweet zo snel mogelijk naar de buitenkant van het tenue getransporteerd worden. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. De authentic voetbalshirts bevatten de Ht.RDY technologie en deze vallen strakker en zijn lichter dan de replica versie van het tenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Real Madrid tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ramos, Hazard, Benzema, Bale, James, Vinicius, Rodrygo, Valverde, Diaz, Asensio en andere sterspelers. 

Real Madrid voetbalshirt kopen

Het Real Madrid thuisshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. Voor volwassenen is het Real Madrid voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen bestel je het voetbalshirt voor € 69,95. De broekjes zijn € 34,95 en de kousen € 17,95. Het authentic voetbalshirt heeft een prijs van €  129,95. In deze winkels kun je het shirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Real Madrid shirt in deze SHOP!

OF deze officiële shop 

of de officiële adidas SHOP! 

Real Madrid thuisshirt 2020-2021

Real Madrid voetbalshirt 2020-2021