18 maart 2020

Real Madrid thuisshirt 2020-2021 uitgelekt

De eerste details van het Real Madrid thuisshirt voor 2020-2021 zijn bekend! Deze details werden onthuld door de Duitse Real Madrid fansite RealTotal. Als deze informatie klopt, dan speelt Real in een voetbalshirt met deze details de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Santiago Bernabeu gedurende 2020-2021. Ook volgend seizoen verzorgt adidas weer de tenues van Los Blancos. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de Koninklijke en beide partijen hebben nog een contract tot 2028.

Real Madrid thuis shirt en tenue 2020-2021

Volgens RealTotal.de bevat het Real Madrid thuisshirt voor 2020-2021 roze accenten. Als deze geruchten kloppen, dan is het de tweede keer in de geschiedenis van de club dat het thuisshirt van de club van trainer Zinedine Zidane roze accenten bevat. Eerder bevatte het Real Madrid thuisshirt van het seizoen 2014-2015 roze details. Dit voetbalshirt had een roze band aan de binnenkant van de henley collar. Bovendien bevatte dit tenue een subtiele roze band aan de zijkanten van het tenue en kwam de kleur ook terug in de voetbalbroekjes en de kousen van het thuistenue. Het nieuwe Real Madrid thuistenue voor 2020-2021 wordt waarschijnlijk weer overwegend wit en worden dus gekenmerkt door de roze details. Deze lijken met name terug te komen in de camouflage print, die verwerkt is in de band aan de onderkant van de mouwen. Deze tijgerachtige print is een combinatie van paars en roze en is waarschijnlijk ook onderdeel van het nieuwe Real Madrid uitshirt. Het lijkt er verder op dat het Real Madrid thuistenue komend seizoen gebaseerd is op het adidas Condivo 20 template. Kenmerkend aan dit template is de toelopende v-hals, geïnspireerd door de v-hals die adidas met name in de jaren '90 gebruikte. Deze v-hals lijkt paars te worden. 

Andere details met betrekking tot het tenue zijn nog niet zeker. Wel is het zeker dat het adidas logo op de rechterborst prijkt en de andere borst het logo van de club bevat. Ook sponsor Fly Emirates staat volgend seizoen nog op het midden van de Real Madrid tenues. De vliegmaatschappij uit de Emiraten prijkt sinds 2013 op de voetbalshirts van Real en dit contract loopt nog tot 2022. Fly Emirates maakt jaarlijks een bedrag van € 70 miljoen over naar de Madrilenen.  

Het voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe Real Madrid thuistenue worden waarschijnlijk ook geheel wit en bevatten waarschijnlijk eenzelfde soort print als de band aan de onderkant van de mouwen. De nieuwe Real Madrid voetbalshirts zijn hoe dan ook uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady en HTReady technologie, welke ervoor zorgen dat zweet zo snel mogelijk naar de buitenkant van het tenue getransporteerd worden. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. 

Check hieronder nog een afbeelding van hoe het Real Madrid thuisshirt voor 2020-2021 er uitgaat zien. Dit tenue wordt waarschijnlijk medio mei officieel gelanceerd door de club en adidas. Gezien de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is dit overigens nog allerminst zeker. 

Real Madrid voetbalshirt kopen

Het Real Madrid thuisshirt voor 2020-2021 kun je dus pas vanaf mei/juni 2020 bestellen in de onderstaande shops. Evenals dit seizoen heeft het tenue een prijs van € 90,- voor volwassenen en is het tenue voor kinderen € 70,-. In deze winkels kun je het shirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je natuurlijk ook nog de shirts van dit en afgelopen seizoen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Real Madrid shirt in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

OF  deze officiële shop 

Real Madrid thuisshirt 2020-2021