1 augustus 2020

Real Madrid trainingspak 2020-2021

De nieuwe Real Madrid collectie voor het seizoen 2020-2021 is vandaag officieel uitgebracht en dit betekent ook dat de spelers van de Spaanse kampioen een nieuwe Real Madrid trainingspak 2020-2021 dragen.  Het trainingspak wordt door het keurkorps van trainer Zinedine Zidane gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het seizoen 2020-2021. Adidas is verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van het trainingspak. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de club uit de Spaanse hoofdstad en blijf dit nog tot 2030.

Grijs/Roze Real Madrid trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Real Madrid heeft komend seizoen ook weer twee verschillende trainingspakken. Het grijze trainingspak wordt door de spelers van de club gedragen en het witte trainingspak door de staf. Om die reden bespreken we het design en de features van het nieuwe pak aan de hand van de grijze versie. Het Real Madrid trainingspak 2020-2021 bestaat ook dit seizoen weer uit een trainingstrui en trainingsbroek. De trainingstrui van de spelers is grijs en heeft verder alle kenmerken van het Condivo 20 template. Een kenmerk van dit template, waarop alle adidas club trainingspakken dit seizoen gebaseerd zijn, is het feit dat de drie strepen van het sportmerk niet meer op de schouders staan, maar verplaatst zijn naar de onderkant van de mouwen. Bovendien hebben de strepen op beide mouwen een andere kleur. De rechtermouw bevat roze adidas strepen en de andere mouw witte strepen. Deze kleuren zijn ook onderdeel van het nieuwe Real Madrid voetbalshirt. Dit zijn ook de kleuren van de logo's van de club en adi op de borst. Een ander kenmerk van het template is de hoge hals met een rits tot de borst. Aan de bovenkant van de trui kan de rits verstopt worden onder een speciaal vlak. Verder heeft de training top van Real Madrid dezelfde kenmerken als we gewend zijn van de adidas training sweaters. De mouwen betreffen raglanmouwen en bevatten aan de onderkant duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de trainingstrui naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van de sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Het Real Madrid trainingspak wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. De rechter zijkant bevat roze adidas strepen en de andere zijkant is voorzien van witte adidas strepen. Ook de logo's van adidas en het Duitse merk hebben deze kleuren. Aan de functionele kenmerken hebben Real en adidas niks veranderd. De trainingsbroek is voorzien van een tailleband aan de bovenkant en de onderkant van de pijpen van de Real Madrid trainingsbroek bevatten enkelritsen. Verder heeft de trainingsbroek een tapered fit. Dit houdt in dat de broek strak valt rondom de kuiten en enkels. Bovendien zijn de zijkanten van trainingsbroek uitgerust met zakken. Alle adidas trainingspakken voor 2020-2021 zijn voorzien van de AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en betere ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder de officiële afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ramos, Bale, Benzema, Rodrygo, Vinicius Junior, Hazard en nog meer sterspelers. 

Real Madrid trainingspak bestellen

Het Real Madrid trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van het pak zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. De trainingstrui is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Check ook andere Real Madrid producten in deze winkels!

Bestel je Real Madrid trainingspak altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

of de officiële adidas SHOP! 

 

Real Madrid trainingspak 2020-2021