Real Madrid trainingsshirt 2022-2023

De spelers van Real Madrid dragen tijdens het seizoen 2022-2023 weer verschillende Real Madrid trainingsshirts. Tijdens de voorbereiding op de La Liga en Copa del Rey wedstrijden draagt de equipe van trainer Carlo Ancelotti namelijk een andere trainingstenue dan in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden. Ook dit jaar bevat de Real Madrid trainingscollectie weer een inloopshirt. Het warming-up shirt wordt alleen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op alle wedstrijden in het seizoen 2022-2023. Adidas is weer verantwoordelijke voor de productie en het design van de Real Madrid trainingscollectie. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds 1998.

Real Madrid trainingsshirt 2022-2023

Ter voorbereiding op de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in het Santiago Bernabéu dragen de spelers van Real Madrid het witte trainingsshirt. Dit trainingsshirt heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten van het trainingstenue bevatten zwarte panels met daarin een design van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale paarse lijn. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en bovendien bevat het Real Madrid trainingsshirt een witte v-hals. De logo's van Real Madrid en adidas staan in het zwart op de borst. Dit trainingstenue wordt compleet gemaakt door een wit trainingsbroekje met op de zijkanten hetzelfde patroon van geometrische vormen als op de zijkanten van het trainingstenue. Hier bevindt zich ook een diagonale lijn. Op de trainingsbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas. Tijdens de voorbereiding op de uitwedstrijden dragen de spelers van Real Madrid een zwart trainingsshirt. Dit trainingstenue heeft hetzelfde design als de witte versie, maar bevat dan een paars vlak op de zijkanten. De adidas strepen en de logo's op dit trainingstenue zijn wit.

Real Madrid Champions League trainingsshirt 2022-2023

Het Real Madrid Champions League trainingsshirt 2022-2023 heeft ook het adidas Condivo 22 template, maar heeft een andere kleurencombinatie en bevat bovendien een all-over print. Dit betreft een print van dunne lijnen, die samen een design van golven of mist vormen. Dit trainingsshirt is donkergroen met fel groene accenten, dezelfde kleuren als het Real Madrid Champions League trainingspak. Een dunne lijn in de v-hals is lichtgroen en hetzelfde geldt voor de trademark strepen op de schouders en in de logo's van de club en adidas op de borst. De zijkanten van het Real Madrid Champions League trainingsshirt bevatten een zwart vlak met een diagonale fel groene lijn. Dit trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met op de zijkanten een vlak met geometrische vormen en weer een diagonale groene lijn.

Real Madrid warming-up shirt 2022-2023

Het Real Madrid warming-up shirt 2022-2023 lijkt veel op het Real Madrid uitshirt 2022-2023. Het warming-up shirt is namelijk ook paars (/wit) met een design van chevrons, waarin een fading effect is verwerkt. De geometrische vormen lopen in diagonale banen over het warming-up shirt. Op de warming-up shirts ontbreken traditiegetrouw de adidas strepen en het inloopshirt bevat een ronde hals. De logo's van adidas en de club uit de Spaanse hoofdstad staan op dezelfde plek als op de andere trainingsshirts. Alle Real Madrid trainingstenues zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Real Madrid trainingsshirt bestellen

De nieuwe Real Madrid trainingscollectie kun je direct bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en het warming-up shirt € 59,95. Voor kinderen bestel je de trainingsshirts vanaf € 39,95 en de warming-up shirt vanaf € 49,95. Het Champions League trainingsshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar vanaf een prijs van € 55,-. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in deze winkels!

Bestel de Real Madrid trainingskleding direct in de officiële adidas SHOP! 

of deze fanshop

of deze winkel! 

 

Real Madrid trainingsshirt 2022-2023

Real Madrid trainingsshirt 2022-2023 - Zwart/paars

Real Madrid trainingsshirt 2022-2023 Champions League

Real Madrid warming-up shirt 2022-2023