1 december 2021

Real Madrid uitshirt 2022-2023 uitgelekt

De eerste informatie over het adidas Real Madrid uitshirt 2022-2023 is uitgelekt via footyheadlines. Als deze informatie klopt, dan speelt het team van trainer Carlo Ancelotti in een dergelijk tenue de uitwedstrijden in La Liga, de Champions League en Copa del Rey gedurende volgend seizoen. Tot mei/juni is het overigens nog gissen naar het design van het nieuwe Real Madrid uittenue. Dan wordt het uitshirt pas officieel gelanceerd door adidas en ''Los Blancos.''

Real Madrid uitshirt 2022-2023 wordt licht paars

Zeker is wel dat adidas weer verantwoordelijk is voor het design en de productie van het Real Madrid uitshirt 2022-2023. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 1998 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot juni 2028. In de bijna 25 jaar dat adidas en Real nu samenwerken heeft Real Madrid vaker een paars uitshirt gehad en ook volgend seizoen lijkt dat volgens footyheadlines weer het geval te zijn. De laatste keer dat Real een paars uitshirt had, was in het seizoen 2016-2017. Toen droeg Real Madrid een bijna geheel paars uittenue en won het in dit tenue de Champions League. Door doelpunten van Ronaldo (twee keer), Casemiro en Asensio werd Juventus met 4-1 verslagen in het Millenium Stadium in Cardiff. Het Real Madrid uitshirt voor 2022-2023 krijgt volgens footyheadlines wel een lichtere tint paars. Op de borst van het tenue bevindt zich volgens adidas een speciale print van diagonale blokken in een net iets andere tint paars. Dit is de enige informatie die tot nu toe bekend is, maar er zijn nog een aantal andere details die we in kunnen vullen. De adidas strepen op de schouders en mouwen zijn waarschijnlijk wit en de logo's van de club en adidas staan weer respectievelijk op de linker- en rechterborst. Ook Fly Emirates is volgend seizoen weer de shirtsponsor van Real Madrid. Beide partijen zijn sinds 2013 aan elkaar verbonden. Het tenue wordt waarschijnlijk gecompleteerd door een paars voetbalbroekje en dito kousen.

De tenues bevatten ook weer de bekende performance technieken van adidas, welke in de stof van de tenues verwerkt zijn. De authentic voetbalshirts zijn voorzien van de adidas HEAT.RDY technologie en de replica/stadium tenues bevatten de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues. Bovendien heeft de technologie een ventilerende werking.

Tot zover de eerste informatie over het Real Madrid uitshirt 2022-2023. Het is nog zeker een half jaar wachten op de officiële lancering van het tenue. Tot die periode speelt ''de Koninklijke'' haar uitwedstrijden in het Real Madrid uitshirt 2021-2022 of het 3e shirt.

Real Madrid uitshirt bestellen

Het (paarse) Real Madrid uitshirt 2022-2023 kun je pas vanaf de officiële lancering in de zomer bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Het match voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. Het replica voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De huidige Real Madrid tenues kun je ook nog steeds bestellen in de onderstaande winkels. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering!

Bestel het Real Madrid voetbalshirt altijd in de officiële adidas SHOP

of deze webshop!

of deze SHOP! 

Real Madrid uitshirt 2016-2017

 

Real Madrid uitshirt 2016-2017