Real Madrid uitshirt 2022-2023

Real Madrid speelt dit seizoen in een paars uitshirt! Het nieuwe Real Madrid uitshirt 2022-2023 is vandaag officieel door de Spaanse kampioen en kledingsponsor adidas gepresenteerd. In dit tenue speelt Los Blancos de Champions League, La Liga en Copa Del Rey uitwedstrijden in 2022-2023. In een aantal uitwedstrijden draagt de club het zwart/groene Real Madrid 3e voetbalshirt. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de uittenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 de kledingsponsor van de voetbalclub uit de Spaanse hoofdstad. Fly Emirates is sinds medio 2013 de shirtsponsor van de Spaanse kampioen en Champions League winnaar. Eerder lanceerden de club en adidas al het Real Madrid thuisshirt 2022-2023

Real Madrid uit shirt en tenue 2022-2023

Het adidas Real Madrid uitshirt 2022-0223 is dus geheel paars en bevat een all-over print van geometrische vormen, die doen denken aan de prints op de voetbalshirts in de jaren '90. De diagonale blokken op het Real Madrid uitshirt hebben verschillende tinten paars en in deze blokken is een fading effect verwerkt. De laatste keer dat Real een paars uitshirt had, was in het seizoen 2016-2017. Toen droeg Real Madrid een bijna geheel paars uittenue en won het in dit tenue de Champions League. Door doelpunten van Ronaldo (twee keer), Casemiro en Asensio werd Juventus met 4-1 verslagen in het Millenium Stadium in Cardiff. Verder bevat het Real Madrid tenue zwarte details. De ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders en mouwen en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het Real Madrid uittenue zijn zwart. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst de badge van de Spaanse voetbalclub. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: paars/zwart. Het Emirates Fly Better logo versiert het midden van het Real Madrid uittenue. Het Real Madrid uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club in het zwart. De kousen van het uittenue zijn ook paars en bevatten aan de bovenkant drie zwarte adidas strepen. Verder bevatten de kousen een horizontale paarse en zwarte lijn met daarboven de initialen van de club: RMCF.

De tenues bevatten ook weer de bekende performance technieken van adidas, welke in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt zijn. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn voorzien van de adidas HEAT.RDY technologie en de replica/stadium tenues bevatten de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues. Bovendien heeft de technologie een ventilerende werking. De authentic voetbalshirts vallen iets meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn lichter. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Real Madrid uitshirt 2022-2023, dat vanaf nu tot mei 2023 gedragen wordt door spelers als  Benzema, Vini JR, Rodrygo, Tchoucaméni, Rüdiger, Modric, Hazard, Asensio, Hazard, Kroos, Díaz, Camavinga, Alaba en nog meer spelers.

Real Madrid uitshirt bestellen

Het (paarse) Real Madrid uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Het match voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. Het replica voetbalshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 19,95. In deze webshops kun je de Real Madrid voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel het Real Madrid voetbalshirt altijd in de officiële adidas SHOP

of deze webshop!

of deze SHOP! 

Real Madrid uitshirt 2022-2023

Real Madrid uittenue 2022-2023

Real Madrid uitshirt 2022-2023
Real Madrid uitshirt 2022-2023