Real Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023

Real Madrid en adidas hebben nu ook het Real Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de equipe van trainer Carlo Ancelotti vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in La Liga en de Copa del Rey. In de groepsfase van de Champions League speelt ''Los Blancos'' dit jaar tegen Red Bull Leipzig, Shakhtar Donetsk en Celtic in poule F. Het 3e voetbalshirt wordt ook wel het alternatieve uitshirt genoemd, omdat het als alternatief dient voor het paarse Real Madrid uitshirt 2022-2023.

Groen Real Madrid uitshirt 2022-2023

Het Real Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 staat geheel in het teken van de hete Europese avondwedstrijden in het Estadio Santiago Bernabeu. Het voetbalshirt is zwart met een design van golven, waarin diagonale lijnen verwerkt zijn. Dit design staat symbool voor de stalen dakbedekking van het stadion van ''De Koninklijke''. De felgroene accenten op het tenue zijn een verwijzing naar de stadionlampen van het Bernabeustadion tijdens de wedstrijden in de Champions League. De adidas strepen op de schouders zijn fel groen en hetzelfde geldt voor de scherpe v-hals van het tenue, dat natuurlijk ook een knipoog is naar de onoverwinnelijkheid van Real Madrid in Europa. Vorig seizoen won de club uit de Spaanse hoofdstad voor de veertiende keer in de historie de Champions League/Europa Cup I. Hiermee zijn de Spanjaarden recordhouder. Ook alle logo's op het Real Madrid 3e voetbalshirt zijn fel groen. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat het logo van Real Madrid. Dit betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: groen/fel groen. Ook het logo van Emirates Fly Better op het midden van het tenue is fel groen. Het Real Madrid derde tenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten fel groene adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de logo's van Real Madrid en adidas op het voetbalbroekje. De kousen zijn donkergroen en bevatten aan de bovenkant drie adidas strepen en op het midden de initialen van de club: RMCF.

Zoals alle adidas tenues zijn ook de nieuwste Real Madrid voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts (de spelersversie) bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, zijn lichter en hebben extra ventilatiezones.

Inigo Turner, Design Director bij adidas, reageert op het design van het nieuwe tenue: ''Wanneer de spelers van Real Madrid het veld van Santiago Bernabeu betreden, kan alles gebeuren. Met het nieuwe, futuristische Santiago Bernabéu dat later dit seizoen zijn deuren zal openen, hebben we ons laten inspireren door het moderne ontwerp en de architectuur om een voetbalshirt te produceren die symbool staat voor de huidige winnaars- en kampioensmentailiteit.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zwart/groene Real Madrid uitshirt, dat vanaf nu tot het einde van het seizoen gedragen wordt door spelers als Benzema, Vini JR, Rodrygo, Modric, Valverde, Tchouaméni, Hazard, Militao en nog meer spelers en check ook het Real Madrid thuisshirt 2022-2023.

Real Madrid 3e voetbalshirt bestellen

Het adidas Real Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Real Madrid 3e voetbalshirt altijd in de officiële adidas SHOP

of deze webshop!

of deze SHOP! 

Real Madrid 3e shirt 2022-2023

Real Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023