Real Madrid Champions League trainingspak 2022-2023

Real Madrid en adidas hebben nu ook het nieuwe Real Madrid Champions League trainingspak 2022-2023 gepresenteerd. Dit trainingspak dragen de spelers van Real Madrid exclusief tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League tijdens het seizoen 2022-2023. In de groepsfase van het miljardenbal speelt het team van trainer Carlo Ancelotti tegen RB Leipzig, Shakhtar Donetsk en Celtic. Ook dit jaar bestaat het trainingspak van ''Los Blancos'' uit een training sweater en een trainingsbroek.

Champions League training sweater Real Madrid 2022-2023

Het Real Madrid Champions League trainingspak 2022-2023 heeft dezelfde kleurencombinatie als het Real Madrid 3e voetbalshirt. Dit tenue wordt door ''De Koninklijke'' vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. De training sweater is overwegend donkergroen met een design van golven en wolken. Deze all-over print gebruikt adidas voor vrijwel alle Champions League trainingspakken dit seizoen. De training sweater bevat ook fel groene accenten, die een verwijzing zijn naar de stadionlampen van het Estadio Santiago Bernabéu tijdens de hete avondwedstrijden van de Spaanse topclub. De adidas strepen op de schouders zijn fel groen (door adidas ''Linen Green'' genoemd) en hetzelfde geldt voor de logo's op de borst. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo en de linkerborst bevat het clublogo. Het Real Madrid embleem betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van de training sweater (donkergroen/fel groen). De hoge hals met de rits tot de borst is donkergroen en verder heeft de training sweater de gebruikelijke kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten van de training sweater bevatten een diagonaal vlak met daarin ook een diagonale fel groene lijn. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterzijde van de Real Madrid training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. De training sweater is ook beschikbaar in een zogenaamde ''warm-versie''. Deze training sweater heeft wel een hoge kraag, maar dan zonder rits. Deze training sweater is uitgerust met de zogenaamde COLD.RDY technologie en is gemaakt van een isolerend fleece materiaal, die je warm houdt.

Real Madrid trainingsbroek Champions League 2022-2023

Het Real Madrid trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek, die dezelfde all-over print bevat als de training sweater. De zijkanten van de Real Madrid trainingsbroek bevatten fel groene adidas strepen. Ook het logo van adidas en Real Madrid op de trainingsbroek zijn fel groen. De Real Madrid Champions League trainingsbroek heeft de volgende kenmerken van het adidas Condivo 22 template:

  • De bovenkant van de Real Madrid trainingsbroek is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de trainingsbroek verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen, waarin je spullen op kunt bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • De onderkant van de Real Madrid trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.

In de voorbereiding op de wedstrijden in La Liga dragen de spelers het zwart/paarse Real Madrid trainingspak 2022-2023.

Real Madrid Champions League trainingspak bestellen

Het Real Madrid Champions League trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu alleen bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De training sweater is € 80,- en de trainingsbroek € 70,-. Check ook andere items uit de Real Madrid Champions League collectie in deze winkels!

Bestel dit trainingspak direct in de officiële adidas SHOP! 

of deze fanshop

of deze winkel!

Real Madrid Champions League trainingspak 2022-2023

Real Madrid Champions League trainingspak 2022-2023

Real Madrid CL training sweater 2022-2023

Real Madrid trainingsbroek 2022-2023 Champions League