Zwart/paars Real Madrid trainingspak 2022-2023

Het nieuwe Real Madrid trainingspak 2022-2023 is officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor adidas bekend gemaakt. Het nieuwe trainingspak wordt door het keurkorps van trainer Carlo Ancelotti gedragen tijdens de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa Del Rey wedstrijden in 2022-2023. Het trainingspak bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek en heeft, net als alle andere adidas trainingspakken, een nieuw template. 

Real Madrid training sweater 2022-2023

Het Real Madrid trainingspak 2022-2023 is overwegend zwart met paarse accenten, die afgeleid zijn uit de details van van het Real Madrid thuisshirt 2022-2023. Zowel de training sweater als de trainingsbroek hebben het adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingskleding van de clubs waarvan het dit seizoen kledingsponsor is, dus bijvoorbeeld ook voor de trainingspakken van Ajax, Feyenoord, Manchester United, Arsenal en Bayern München. Het template komt met name tot uiting in het grote diagonale vlak op de zijkanten van de sweater. Deze is paars en bevat aan de onderkant een diagonale witte lijn. Dit is ook de kleur van de adidas strepen, welke over de schouders tot de ellebogen van de training sweater doorlopen. Deze strepen lopen diagonaal af. Het logo van adidas op de rechterborst is wit en ook het logo van de club is wit (/zwart). Qua functionele details heeft adidas niks veranderd. De Real Madrid training sweater bevat een semi hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen van de training top bevatten aan de onderzijde duimgaten, voor de perfecte fit. De achterkant van de Real Madrid training sweater 2022-2023 is iets langer. Doel hiervan is dat het extra bescherming biedt voor de spelers.

Real Madrid trainingsbroek 2022-2023

Het Real Madrid trainingspak 2022-2023 heeft een zwarte trainingsbroek, welke ook de kenmerken heeft van het nieuwe Condivo template. Ter hoogte van de heupen bevindt zich aan beide zijkanten een diagonale paarse lijn. De witte adidas strepen op de zijkanten van de trainingsbroek beginnen net onder de heupen en lopen door tot net onder de knieën. Op de bovenkant van de broek staan de logo's van adidas en de club in het wit. De Real Madrid trainingsbroek 2022-2023 bevat evenals voorgaande seizoenen deze technische kenmerken:

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn aan de bovenkant uitgerust met twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De bovenkant van de Real Madrid trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord om zelf de pasvorm mee aan te passen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat deze met name strak om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de Real Madrid trainingsbroek is uitgerust met enkelritsjes, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • Het gehele trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de training sweater en broek verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Hierdoor is het een ideaal trainingspak om in te sporten/trainen of om op straat te dragen.

Real Madrid trainingspak bestellen

Het zwart/paarse adidas Real Madrid trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van de training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De broek bestel je vanaf € 54,95. Check ook nog de huidige Real Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het Real Madrid trainingspak altijd in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

Real Madrid trainingspak 2022-2023

Real Madrid trainingspak 2022-2023