9 juni 2019

Real Madrid trainingsshirt 2019-2020

Real Madrid heeft ook dit seizoen weer twee verschillende trainingsshirts. Beide shirts bevatten evenals het Real Madrid thuisshirt voor 2019-2020 gouden accenten! Ieder jaar lanceert kledingsponsor adidas aan het begin van het seizoen twee verschillende trainingsshirts voor Real Madrid. Het ene shirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Santiago Bernabeu gedurende 2019-2020. Het andere shirt shirt wordt juist gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden dit seizoen. Beide trainingsshirts hebben in vergelijking met vorig seizoen een nieuw template.

Real Madrid draagt zwart en wit trainingsshirt met gouden details

Het template waarop alle trainingsshirts van adidas voor komend seizoen zijn geïnspireerd is het adidas TIRO19 template. Kenmerkend aan dit template is de diagonale band aan beide zijkanten van het trainingsshirt. Op het witte trainingsshirt, het shirt voor de thuiswedstrijden zijn deze banen zwart en op het zwarte trainingsshirts, het shirt voor de uitwedstrijden, zijn deze donker grijs. Verder zien beide trainingsshirts er hetzelfde uit. Beide shirts zijn uitgerust met een adidas EQT v-hals en over de gehele lengte van de mouwen bevinden zich gouden strepen van adidas. Ook de logo’s van adidas en de club op de borst zijn goud. De nieuwe trainingstenues kunnen compleet gemaakt worden door een trainingsbroekje in dezelfde kleurencombinatie als de trainingsshirts. Deze zijn namelijk ook in het wit/goud en zwart/goud beschikbaar, inclusief gouden logo’s. Zowel de broekjes als de shirts zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de adidas Climacool techologie, voor een optimale prestatie.

Het is overigens alweer het 21ste seizoen dat adidas verantwoordelijk is voor de tenues en trainingslijn van Los Blancos. Officieel loopt het contract aan het einde dit seizoen, maar het schijnt dat beide partijen druk in onderhandeling zijn om het contract tot 2030 open te breken. Vandaag lanceerde adi ook het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2019-2020 en dit pak bevat dezelfde kleurencombinatie en template als de trainingsshirts. Check hieronder nog meer foto’s van de nieuwe shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vinicius Junior, Ramos, Marcelo, Isco, Asensio, Benzema, Bale, Kroos en andere sterren.

Real Madrid trainingsshirt en tenue kopen

Het zwart/gouden en wit/gouden Real Madrid trainingsshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) kopen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De broekjes zijn € 39,95 en € 34,95. Check ook het overzicht met beschikbare Real producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het Real Madrid trainingsshirt direct in deze SHOP of 

deze WINKEL!