29 oktober 2021

Real Madrid trainingspak kinderen 2021-2022

De adidas X Real Madrid collectie voor 2021-2022 bevat ook weer verschillende Real Madrid trainingspakken voor kinderen. Verschillende pakken van de club zijn namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. In dit artikel gaan we in op de verschillende beschikbare KIDS trainingspakken van ''Los Blancos.'' We bespreken niet alleen hoe deze pakken eruitzien, maar ook op welk moment deze gedragen worden. Adidas is sinds 1998 kledingsponsor van de club van trainer Ancelotti en is verantwoordelijk voor zowel het design als de productie van de trainingslijn van de club uit de Spaanse hoofdstad.

Real Madrid training sweater kinderen

Het eerste beschikbare adidas Real Madrid trainingspak voor kinderen dat we bespreken, betreft het pak waarin de spelers de trainingen afwerken ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Dit pak werd door adi en de club in juni al gepresenteerd. Dit pak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. Voor het design van de trainingspakken gebruikt adidas dit seizoen het TIRO21 template. Ieder jaar introduceert het Duitse sportmerk een template, dat het uitgangspunt vormt van het standaard design dat het merk gebruikt voor de trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is. De pakken van Ajax, Feyenoord, Bayern München, Juventus, Manchester United en Arsenal hebben bijvoorbeeld hetzelfde template. De Real Madrid KIDS training sweater is volledig zwart en bevat zowel blauwe als oranje details. Deze kleuren heeft men ontleend aan het Real Madrid thuisshirt 2021-2022. De adidas trademark strepen op de schouders zijn blauw en vervagen ter hoogte van het midden van de mouwen. Hier bevindt zich een gaasje, waardoor de strepen minder zichtbaar zijn. De logo's op de borst van de Real Madrid trainingstrui zijn oranje. De badge van de club betreft dus een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de standaard kleuren heeft, maar is aangepast naar (één van) de kleuren van het Real Madrid trainingspak, in dit geval oranje. Dit is ook de kleur van het adidas performance logo op de andere borst. De training sweater heeft verder een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, voor een perfecte pasvorm. De achterkant van de top is iets langer, waardoor je wat extra bescherming hebt als je deze Real Madrid training sweater draagt.

Real Madrid trainingsbroek kinderen

De trainingsbroek van het Real Madrid trainingspak heeft dezelfde kleuren als de training sweater. Deze is zwart en de logo's en de adidas strepen hebben dezelfde kleuren als op de trui. De trainingsbroeken van adidas (en dus van Real Madrid) bevatten al jaren lang dezelfde functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband met een trekkoord.

  • De zijkanten van de broek zijn voorzien van zakken met een rits en de onderkant van de broek bevat enkelritsjes, om de broek nog makkelijker aan of uit te doen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met strak om de benen valt.

  • De trainingssweater en de broek bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit is een vochtregulerende en ventilerende technologie, waardoor het een perfect pak in om te dragen tijdens het sporten of op straat.

Real Madrid en adidas hebben dit seizoen ook weer een zogenaamd Real Madrid Champions League trainingspak 2021-2022 uitgebracht. Dit pak is helaas alleen beschikbaar voor volwassenen.

Real Madrid trainingsjacks kinderen

Het trainingspak wordt dus gedragen tijdens de trainingen. De spelers dragen op een ander moment echter het zogenaamde presentatiepak. Dit pak is dit jaar ook voor kinderen beschikbaar en bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een trainingsbroek. Zoals we wel vaker zien, heeft dit trainingsjack dezelfde kleurencombinatie als de training sweater. Het presentatiejack is echter gemaakt van een wat stugger polyester en bevat ook twee zakken aan de zijkanten. Bovendien heeft het jack een doorlopende rits. De kleuren van de logo's en de adidas strepen zijn respectievelijk oranje en blauw. De broek van het presentiepak is hetzelfde als de trainingsbroek van het andere trainingspak.

Een ander idee is om het Real Madrid anthem trainingsjack te combineren met de trainingsbroek. Het anthem jack, dat door de spelers gedragen wordt bij de opkomst op het veld vlak voordat de wedstrijden beginnen, wordt door de spelers echter nooit in combinatie met een trainingsbroek gedragen. De kleuren van het jack en de trainingsbroek zijn wel goed op elkaar afgestemd. Het Real Madrid TIRO21 anthem trainingsjack 2021-2022 is namelijk wit en bevat een oranje rits. Ook het logo van adi op de rechterborst is oranje, evenals de ritsen van de zakken aan de zijkanten van het Real Madrid trainingsjack. De adidas strepen op de mouwen zijn blauw en hetzelfde geldt voor de binnenkant van de hals.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de verschillende items uit de Real Madrid trainingscollectie voor kinderen. Deze pakken worden gedragen door sterren als Benzema, Alaba, Vinicius Junior, Marcelo, Hazard, Rodrgyo, Kroos, Asensio, Camavinga en nog meer spelers.

Real Madrid trainingspak kinderen bestellen

Het adidas Real Madrid trainingspak 2021-2022 kun je voor kinderen bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater heeft normaliter een prijs van € 64,95 en de trainingsbroek is € 49,95. Het trainingspak is overigens ook met een jack beschikbaar en heeft een totaalprijs van € 89,95. Het presentatiejack is € 74,95 en het TIRO anthem trainingsjack is € 80,-. In de onderstaande winkels kun je deze items vaak nu al goedkoper bestellen en vind je bovendien andere Real Madrid producten voor kinderen.

Bestel het Real Madrid trainingspak voor KIDS direct in deze webshop! 

of deze SHOP 

of in de officiële adidas SHOP! 

Real Madrid training sweater kinderen 2021-2022

Real Madrid trainingsjack kinderen 2021-2022

Real Madrid presentatiejack kinderen 2021-2022

Real Madrid anthem presentatiejack 2021-2022

Real Madrid trainingsbroek kinderen 2021-2022