21 september 2021

Groen Real Madrid trainingspak 2021-2022

Adidas heeft vandaag een groen Real Madrid trainingspak 2021-2022 gepresenteerd. Dit trainingspak wordt door ''Los Blancos'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. Het team van Ancelotti neemt het in het miljardenbal dit jaar op tegen Inter Milan, Shakhtar Donetsk en Sheriff Tiraspol. Het trainingspak bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek, welke dezelfde kleuren hebben als het Real Madrid 3e shirt 2021-2022. Dit betreft het tenue waarin de club uit de Spaanse hoofdstad vooral de uitwedstrijden in de Champions League speelt.

Real Madrid training sweater Champions League 2021-2022

Het Real Madrid trainingspak 2021-2022 doet qua kleur denken aan het Feyenoord uitshirt van 1993-1994. Deze tint groen wordt door adidas ''Blast Emerald'' genoemd. De Real Madrid Champions League training sweater bevat bovendien zwarte en witte details. Op de schouders van de training sweater bevindt zich een zwart vlak met daarin witte adidas strepen. Onder dit vlak bevindt zich bovendien een diagonale witte lijn. Ook de zijkanten van de training sweater zijn uitgerust met een zwart vlak. Het adidas logo op de rechterborst is een combinatie van zwart en wit en de badge van de Spaanse club op de linkerborst is ook wit. Verder heeft de Real Madrid Champions League sweater 2021-2022 de gebruikelijke functionele kenmerken. De training top bevat een semi hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits naar boven doet, kan deze verstop worden onder een klein flapje. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de training sweater strakker. De achterkant van de sweater is iets langer, om de spelers extra bescherming te bieden.

Real Madrid trainingsbroek Champions League 2021-2022

Het Real Madrid Champions League trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een trainingsbroek in dezelfde kleur als de sweater. De trainingsbroek is ook geheel groen en bevat aan de zijkanten hetzelfde zwarte vlak met daarin witte adidas strepen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband en bovendien bevat de trainingsbroek twee zakken aan de zijkanten met ritsen. Zoals alle trainingsbroeken heeft de Real Madrid trainingsbroek ook een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. Verder heeft de broek enkelritsen aan de onderkant, zodat je de broek makkelijk over voetbalschoenen en/of sneakers aan en uit kunt doen. In het trainingspak is ook weer de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Dit Real Madrid trainingspak wordt overigens alleen gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden. In de voorbereiding op de La Liga en Copa del Rey wedstrijden draagt de club het zwarte Real Madrid trainingspak 2021-2022.

Real Madrid trainingspak bestellen

Het groene Real Madrid trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het pak is momenteel alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De training sweater heeft een prijs van € 80,- en de trainingsbroek is € 60,-. Check ook andere Real Madrid producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het Real Madrid trainingspak direct in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

Real Madrid trainingspak Champions League 2021-2022

Groen Real Madrid trainingspak 2021-2022