Het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door Adidas en de Madrilenen. Eerder circuleerden er al verschillende designs van het nieuwe Real Madrid thuisshirt rond op verschillende fora en social media. Deze versie bleek ook daadwerkelijk het nieuwe Real Madrid thuisshirt te worden. In dit voetbalshirt speelt Real Madrid de La Liga en Champions League thuiswedstrijden in het Bernabeu Stadion gedurende het seizoen 2012/2013.

Het nieuwe thuisshirt van Real Madrid is uiteraard overwegend wit en wordt gekenmerkt door de zwarte en licht blauwe details over het shirt. Zo is de V-hals van het nieuwe Real Madrid zwart met een dunne licht blauwe lijn. Ook de onderkant van de mouwen zijn zwart, inclusief het dunne blauwe lijntje. De Adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart. Ook het logo van Adidas op de rechter borst en het logo van sponsor BWIN op het midden van het shirt zijn zwart. De linker borst is voorzien van het Real Madrid logo. Verder staat het shirt in het teken van het 110 jarig bestaan van de club dit jaar. Real Madrid is namelijk in 1902 opgericht. Ter ere daarvan bevat de linker mouw een badge met een verwijzing naar de verjaardag van Real Madrid.

Het Real Madrid thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met zwarte Adidas trademark strepen aan de zijkanten. Ook de onderkant van de voetbalbroekjes is voorzien van een zwarte band. Verder zijn het logo van Real Madrid en teamkledingsponsor Adidas ook vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn ook geheel wit en zijn voorzien van zwarte en licht blauwe details. In het nieuwe Real Madrid tenue schitteren sterren als Ronaldo, Benzema, Khedira, Marcelo, Di Maria, Pepe en Alonso. Check hieronder het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2012-2013. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Real Madrid retro shirts, uitshirts, trainingspakken, trainingskleding, traininggshirts tenues enz. Ook officiële printing is mogelijk!

Koop het hier!

Je mening over dit shirt geven? Dat kan hieronder :)

Real Madrid thuisshirt 2012/2013


Real Madrid thuisshirt 2012-2013

Real Madrid thuistenue 2012-2013