Real Madrid presentatiepak Champions League 2019-2020

Real Madrid en adidas hebben inmiddels de nieuwe Champions League collectie van de ''Koninklijke'' uitgebracht. Onderdeel van deze lijn is ook een nieuw presentatiepak. Dit nieuwe pak wordt door de spelers van ''Los Blancos'' gedragen tijdens het reizen naar de Champions League wedstrijden dit seizoen. Het presentatiepak is het trainingspak dat door het keurkorps van Zinedine Zidane wordt gedragen in het hotel of wanneer de pers te woord wordt gestaan. Dit pak wordt dus niet gedragen tijdens de trainingen van de club uit de Spaanse hoofdstad.

Real Madrid presentatiejack en trainingsbroek Champions League 2019-20

Voor Real Madrid is er dit seizoen alles aan gelegen om te presteren in Europa. De nieuwe Champions League collectie staat dan ook geheel in het teken van vernieuwing. Het 3e shirt van Real voor 2019-2020 heeft de vernieuwende club turquoise en deze kleur komt ook terug in het nieuwe Champions League presentatiepak van de Madrilenen. Het pak bestaat dit jaar opnieuw uit een trainingsjack en strakke trainingsbroek. Het trainingsjack is overwegend navy blauw (door adidas ''NIGHT INDIGO'' genoemd) en turquoise (''HI RES GREEN''). De turquoise details zijn te vinden in de drie strepen van adidas. Deze staan dit jaar niet op de schouders, maar alleen op de mouwen. Verder zijn de logo's van adi en Real op de borst turquoise. Het trainingsjack van Real Madrid is bovendien uitgerust met een hoge hals met doorlopende rits en de zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken. Verder wordt het jack gekenmerkt door de v-baan over de borst. Dit design is onderdeel van het TIRO 19 template. Alle pakken van adidas bevatten dit seizoen dit template. De onderkant van het trainingsjack van Real Madrid is uitgerust met een tailleband, zodat het jack nauw aansluit op het lichaam.

Het Real Madrid presentatiepak voor de Champions League wedstrijden wordt compleet gemaakt door een trainingsbroek in dezelfde kleuren. De trainingsbroek is overwegend navy blauw en met turquoise adidas strepen en turquoise logo's. De broek is verder uitgerust met een tailleband aan de bovenkant en de onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen. De adidas trainingsbroeken hebben de iconische tapered fit, wat inhoudt dat deze vooral strak om de enkels en kuiten vallen. Zoals alle pakken van adi zijn deze trainingspakken uitgerust met de Climalite technologie van het Duitse sportmerk. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid pak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hazard, Bale, Joviç, Benzema, Vinicius Junior, Ramos, Marcelo, Mendy, Isco, Modric en nog meer sterspelers. Check ook het andere Real Madrid presentatiepak voor 2019-2020.

Real Madrid presentatiepak Champions League bestellen

Dit nieuwe Real Madrid trainingspak kun je vanaf nu alleen voor volwassenen kopen. Het pak is namelijk alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het trainingsjack heeft een prijs van € 79,95 en de trainingsbroek van het presentatiepak is € 74,95. In de onderstaande winkels vind je ook andere Real Madrid producten. Directe levering! 

Bestel het Real Madrid trainingspak vanaf nu in deze WINKEL!  

of in deze SHOP