25 maart 2019

Real Madrid 3e shirt 2019-2020 uitgelekt

De eerste details van het nieuwe Real Madrid 3e shirt voor 2019-2020 lijken zichtbaar te worden. Het shirt lekte vandaag namelijk uit via onze collega's van footyheadlines. Als het design van het nieuwe tenue klopt, dan spelen de Madrilenen in dit tenue met name de uitwedstrijden in de Champions League en de Spaanse beker gedurende volgend seizoen. Adidas is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor de tenues van Los Blancos en het heeft er alles van weg dat de nieuwe tenues van Madrid gebaseerd zijn op een standaard template van Nike. Benieuwd? Check het hieronder!

Aqua/mint groen Real Madrid 3e shirt en tenue 2019-2020

Veel van de tenues van het seizoen 2019-2020 zijn gebaseerd op de voetbalshirts van de jaren '90 en ook het alternatieve uitshirt van Real vormt daar geen uitzondering op. Het shirt wordt namelijk waarschijnlijk geheel turquoise met zowel navy blauwe als witte accenten. Deze kleuren komen met name terug in de v-hals van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten namelijk twee navy blauwe banen met in het midden een witte band. De drie adidas strepen staan komend seizoen alleen op de schouders en zijn navy blauw. Ook alle logo's op het shirt krijgen deze kleur. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de club en dit contract duurt naar verluid nog tot 2031. De andere borst is uitgerust met het Real Madrid embleem en Fly Emirates staat op het midden van het tenue. De vliegmaatschappij is sinds 2013-2014 hoofdsponsor van De Koninklijke en dit contract loopt nog tot het seizoen 2021-2022. Verder lijkt het shirt een all-over print te bevatten, bestaande uit een hexagon patroon, het zogenaamde design van zeshoeken. Waarschijnlijk wordt het tenue compleet gemaakt door een broekje en kousen in het aqua groen met navy blauwe details.

De derde tenues van adidas worden traditioneel pas medio augustus officieel gelanceerd. Deze zijn onderdeel van de bredere Champions League collectie van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt, dat vanaf komend seizoen gedragen wordt door sterren als Bale, Benzema, Ramos, Isco, Vinícius Júnior, Modric en nog meer sterspelers. Check ook het Real Madrid thuisshirt voor 2019-2020.

Real Madrid voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Real Madrid voetbalshirt voor 2019-2020 kun je pas vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft ook dit jaar weer een prijs van € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. In de onderstaande winkels kun je het Real Madrid shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Check ook andere Real producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Real Madrid shirt in deze winkel

of deze SHOP!