Real Madrid 3e shirt 2019-2020

Real Madrid heeft ook dit seizoen weer een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit nieuwe tenue is vandaag door adidas en de Spaanse grootmacht officieel gelanceerd met het thema: ''IF YOU OWN THE FUTURE.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt Real met name de uitwedstrijden in de Champions League en Spaanse beker. Bovendien wordt het uitshirt gedragen in een aantal uitwedstrijden in La Liga. Dit is vooral het geval wanneer het reguliere uitshirt teveel overeenkomsten heeft met het voetbalshirt van het thuisspelende elftal in La Liga. Adidas is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor en beide partijen hebben nog een contract tot 2021. 

Ben je direct fan van dit gave, nieuwe Real Madrid 3e voetbalshirt in het turquoise? Bestel het exclusief in deze SHOP (inclusief bedrukking) of deze winkel! 

Mint groen Real Madrid 3e shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Real Madrid 3e shirt heeft een opvallende kleur en deze kleur symboliseert de vooruitstrevende visie van de club en de toekomst, met name de toekomst van het stadion van de club. De capaciteit van het stadion wordt binnenkort namelijk grondig uitgebreid. De drie nieuwe voetbalshirts van Los Blancos hebben dit seizoen allemaal een opvallend en vooruitstrevend design. Het thuisshirt is wit met gouden accenten. Deze kleurencombinatie verwijst naar de indrukwekkende prijzenkast van het keurkorps van Zinedine Zidane. Het uitshirt is navy blauw met all-over print en is een ode aan de sfeer in het Estadio Bernabeu. Het nieuwe Real Madrid 3e shirt voor 2019-2020 is mint groen. Veel van de tenues van het seizoen 2019-2020 zijn gebaseerd op de voetbalshirts van de jaren '90 en ook het alternatieve uitshirt van Real vormt daar geen uitzondering op. Het shirt is geheel mint groen met een structuur van dunne, verticale lijnen. Verder bevat het shirt zowel witte als navy blauwe details. Deze kleuren komen met name terug in de v-hals van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten namelijk twee navy blauwe banen met in het midden een witte band. De drie adidas strepen staan dit seizoen alleen op de schouders en zijn navy blauw. Ook alle logo's op het shirt hebben deze kleur. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas. De andere borst is uitgerust met het Real Madrid embleem en Fly Emirates staat op het midden van het tenue. De vliegmaatschappij is sinds 2013-2014 hoofdsponsor van De Koninklijke en dit contract loopt nog tot het seizoen 2021-2022. Boven het adidas logo prijkt de gouden FIFA 2018 WK winners badge. Deze draagt Real Madrid het eerste half jaar van 2019-2020 op het tenue. De reden hiervan is dat Real Madrid in december 2018 het WK voor clubteams won. Tot de editie van 2019 mag Real deze gouden badge op het tenue dragen. Het nieuwe Real Madrid derde tenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een mint groen voetbalbroekje met aan de zijkanten navy blauwe adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en bevatten daarnaast zowel het logo van adi als de initialen van de club (RM) in het navy blauw. De authentic tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de Climachill technologie en de stadium tenues met de Climalite technologie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Real Madrid 3e shirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hazard, Kubo, Jovic, Vinicius Junior, Asensio, Benzema, Ramos, Mendy, Marcelo en nog meer sterspelers. 

Real Madrid voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Real Madrid voetbalshirt voor 2019-2020 kun je pas vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft ook dit jaar weer een prijs van € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL) voor volwassenen en € 70,- (maten 128, 140, 152, 164, 176) voor kinderen. De broekjes bestel je vanaf EU 34,95 en de kousen zijn EU 17,95. Het Climachill voetbalshirt betreft de authentic versie van het tenue en deze is EU 119,95. In de onderstaande winkels kun je het Real Madrid shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Check ook andere Real producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Real Madrid shirt in deze SHOP (inclusief bedrukking)

of deze winkel! 

of deze STORE! 

Mintgroen Real Madrid 3e shirt 2019-2020

Real Madrid 3e shirt 2019-2020

Mint groen Real Madrid 3e shirt 2019-2020