Real Madrid presentatiepak 2019-2020

Komend seizoen dragen de spelers van Real Madrid ook weer een nieuw presentatiepak. Dit nieuwe trainingspak wordt door adidas en de Spaanse topclub binnenkort tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de club uit de Spaanse hoofdstad officieel gelanceerd. Het presentatiepak is het pak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden. Dit is ook het pak waarin we de spelers van ''de Koninklijke'' de pers te woord zien staan of waarin het veld'''geïnspecteerd'' nadat de spelers uit de bus komen. Het nieuwe presentatiepak bestaat dit seizoen weer uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Real Madrid draagt zwart en wit presentatiepak met gouden details

Na een jaar zonder prijzen moet 2019-2020 weer het jaar van nieuwe successen worden. De jacht op het Spaanse kampioenschap en de Champions League is al geopend voordat het seizoen nog moet beginnen. De nieuwe trainingslijn van Real Madrid staat geheel in het teken van de honger naar prijzen. Alle items uit de trainingslijn van Los Blancos voor 2019-2020 bevatten gouden details. Real Madrid heeft dit seizoen twee presentatiepakken. Het witte trainingspak wordt met name gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in het Santiago Bernabeu en het zwarte pak ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Het trainingsjack bevat over de mouwen gouden adi stripes. Deze lopen dit seizoen niet door over de schouders van het jack. Ook de logo's van de club en adi op de borst zijn goud. Verder worden de jacks gekenmerkt door de V over de borst. Dit is onderdeel van het nieuwe template voor de presentatiepakken, namelijk het TIRO19 template. Het trainingsjack is verder uitgerust met een hoge hals en doorlopende rits. De zijkanten van het Real Madrid trainingsjack bevatten zakken en de onderkant van het jack bevat een band, waardoor het strak om het lichaam valt.

Het nieuwe Real Madrid presentatiepak kun je combineren met een zwarte en witte Real Madrid trainingsbroek. Ook deze broeken hebben drie adidas strepen over de gehele lengte van de zijkanten van de broek. Op de broeken staan ook weer het logo van adidas en Real Madrid in het goud. De trainingsbroeken van adidas bevatten dit jaar ter hoogte van de knieholtes ook een diagonale band en verder hebben de trainingsbroeken dezelfde kenmerken als eerdere seizoenen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de Real Madrid trainingsbroeken voor 2019-2020 bevatten enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Verder hebben de trainingsbroek van Real dit jaar weer de toelopende fit, wat betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. Alle trainingskleding is weer uitgerust met de Climalite technologie van adidas.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de (mogelijke) nieuwe presentatiepakken van Real Madrid en check ook het nieuwe trainingspak of trainingsshirt voor 2019-2020.

Real Madrid presentatiepak bestellen

Het Real Madrid presentatiepak kun je vanaf mei/juni 2019 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het presentatiejack is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. De trainingsbroek heeft in kindermaten een prijs van € 49,95 en voor volwassenen is deze € 54,95. Check ook nog meer trainingskleding in deze webshops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Real Madrid pak na lancering direct in deze SHOP of 

deze WINKEL!