Real Madrid presentatiepak 2018

Real Madrid en adidas hebben inmiddels ook een nieuw presentatiepak gepresenteerd. Dit pak wordt door de Champions League en wereldbeker winnaar gedragen tijdens de tweede seizoenshelft. Dit betekent dat de selectie dit nieuwe trainingspak vooral draagt tijdens de voorbereiding op de La Liga, Champions League en Copa del Rey wedstrijden van januari 2018 tot mei 2018. Dit trainingspak wordt door de spelers dus ook gedragen in de voorbereiding op de Champions League clashes tegen Paris Saint Germain eind februari/begin maart 2018. Het presentatiepak is het pak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of wanneer de pers te woord wordt gestaan. Check hieronder alle details van het nieuwe pak dat bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek.

Real Madrid presentatiejack en trainingsbroek 2018

Het Real Madrid presentatiepak voor 2018 heeft dezelfde kleuren als het nieuwste trainingspak. Het pak is namelijk een combinatie van turquoise en zwart. De kleur turquoise wordt door adidas ''AERO REEF'' genoemd. Deze kleur komt terug in de bovenkant van het presentatiejack. Onder de borst is het trainingsjack van Los Blancos geheel zwart. Ook de rits van het jack is zwart, terwijl de capuchon aan de achterkant turquoise is. De drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn zwart. Op de borst bevinden zich traditiegetrouw de logo's van adidas en de Spaanse club. Adidas en Real Madrid vieren dit jaar hun twintigjarige samenwerking. Sinds 1998 verzorgt het Duitse sportmerk de tenues en trainingskleding van de Spaanse kampioen. De mouwen van het jack zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan raglanmouwen is dat deze naadloos om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor de spelers die dit dragen voldoende bewegingsvrijheid hebben. De onderkant van het jack bevat een elastisch boord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden en het jack getailleerd om de middel valt. De zijkanten van het jack bevatten zakken.

Het pak van Real Madrid wordt compleet gemaakt door een zwarte presentatiebroek. Deze broek bevat aan de zijkanten grijze adidas strepen en is verder uitgerust met een tailleband met koord aan de bovenkant. Hiermee kan de fit van de broek wat aangepast worden. Op de broek prijken ook de logo's van adidas en de club en bovendien is de broek uitgerust met twee verborgen zakken. De adidas trainingsbroeken hebben ook dit jaar weer een getailleerde pasvorm. Dit betekent dat deze vooral strak om de enkels en kuiten vallen.

Zowel het jack als de broek bestaan voor 100% uit een woven polyester. Dit is een wat stugger materiaal dan waarvan het trainingspak is gemaakt. In deze stof is de adidas Climalite technologie verwerkt, welke zorgt voor verkoeling,ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Ronaldo, Asensio, Isco, Benzema, Modric, Kroos, Ramos en andere sterspelers. Vandaag schreven we ook een blog over de nieuwe Real Madrid shirts met WK winners badge.

Real Madrid presentatiepak bestellen

Het nieuwe Real Madrid presentatiejack en trainingsbroek kan je voor kinderen en volwassenen bestellen. Dit kan in de volgende maten: 128,140,152,164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen € 70,-. De broek is € 50,- voor volwassenen en € 40,- in kindermaten. Wil je andere Real Madrid producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Real Madrid presentatiepak vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!