23 december 2017

Real Madrid voetbalshirts 2017-2018 met FIFA WK winners badge

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Real Madrid afgelopen week de wereldbeker op haar naam geschreven. Door de 1-0 overwinning op de Braziliaanse club Gremio door een doelpunt van Ronaldo heeft de winnaar van de Champions League voor de zesde keer beslag weten te leggen op de wereldbeker/WK voor clubteams. Eerder won de club het WK al in 1960, 1998, 2002, 2014 en 2016. Het winnen van de wereldbeker betekent ook dat Los Blancos het komende jaar de officiële FIFA WK 2017 winners badge op de voetbalshirts mag dragen. Omdat de club van trainer Zinedine Zidane het WK van 2016 ook gewonnen had, droeg het het afgelopen jaar de FIFA WK winners 2016 badge op de borst van de shirts. Deze wordt nu ingeruild voor een nieuwe badge. Qua design is er weinig aan de badge veranderd. Check hieronder meer details over deze badge.

Wil je direct het Real Madrid shirt met WK 2017 winners badge bestellen? Bestel het in deze winkel of in deze online WINKEL!

Real Madrid shirts met WK en Champions League badges

De geborduurde badge is opnieuw geheel goud, waarbij de omranding van het logo een donkerdere tint goud heeft. In het midden van de badge is een afbeelding van de beker verwerkt en daaronder staat de tekst ''FIFA WORLD CHAMPIONS 2017.'' Deze badge mag Real Madrid tijdens alle officiële wedstrijden in de Spaanse La Liga, de Copa del Rey en Champions League op het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt dragen. Deze badge staat op alle voetbalshirts van ''De Koninklijke'' op dezelfde plaats, namelijk boven het adidas performance logo op de rechter borst, iets onder de schouder. Deze badge wordt tot en met het volgende WK voor clubteams in 2018 op het shirt gedragen. Dit betekent dat Real Madrid het eerste deel van het seizoen ook draagt op de shirts voor 2018-2019. 

Dit is overigens niet de enige badge, die de club op het shirt heeft. Tijdens de Champions League wedstrijden draagt de club op de mouwen ook unieke badge. De rechter mouw is tijdens de CL wedstrijden uitgerust met de Champions League winners badge. Dit is een blauw badge met daarin een afbeelding van de Champions League beker en het jaartal 2017, verwijzend naar het feit dat de club in 2017 de cup gewonnen heeft. De andere mouw bevat eenzelfde soort badge. Deze badge is echter zilver en bevat ook een afbeelding van de beker. In deze beker is het getal 12 verwerkt, wat verwijst naar het aantal keer dat de club van sterren als Ronaldo, Ramos, Benzema, Modric, Kroos en andere sterren de Europa Cup I of Champions League gewonnen heeft. Onder deze badge bevindt zich de speciale Respect badge, die alle teams tijdens Europese wedstrijden op het shirt dragen. Tijdens de La Liga wedstrijden draagt Real de LFP / La Liga badge op de rechter mouw.

Real Madrid WK 2017 winners t-shirt

Ter ere van het winnen van het WK voor clubteams is er ook een speciaal winners t-shirt uitgebracht. Dit t-shirt is veel goedkoper dan de voetbalshirts. Dit t-shirt is geheel wit en bevat een groot zwart vlak met daarin een print met de tekst: ''REAL WORLD CHAMPIONS 2017.'' Daaronder staat de uitslag van de wedstrijd: ''Real 1 Gremio 0.'' Bovendien staan de plaats en datum van de wedstrijd op dit WK 2017 winners t-shirts van Los Blancos: ''Abu Dhabi – 16-12 -2017.'' Dit betreft een t-shirt van katoen en heeft slechts een prijs van € 24,95!

Real Madrid WK 2017 winners t-shirt en voetbalshirt bestellen

De Real Madrid voetbalshirts met WK winners badge kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de badge is € 10,- extra. Deze prijs komt bovenop de prijs van de voetbalshirts. De prijs van de shirts is € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In de onderstaande online winkels kan je het tenue van Real Madrid ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Real Madrid kopen. Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Real Madrid voetbalshirt met WK badge in deze winkel (inclusief officiële bedrukking)

of in deze online WINKEL!