15 juni 2017

Real Madrid presentatiepak 2017-2018

Real Madrid draagt komend seizoen ook een geheel nieuw presentatiepak. Dit betreft het pak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel of wanneer de spelers der pers te woord staan na afloop van de wedstrijden gedurende 2017-2018. Vaak zien we ook een deel van de technische of medische staf tijdens de wedstrijden in het presentatiepak. Dit pak is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt van de Champions League winnaar. Check hieronder de details van het nieuwe presentation suit en check onder andere waar je deze exclusief kan kopen voor volwassenen en kinderen!

Wil je direct het nieuwe presentatiepak van Real kopen? Check deze online WINKEL! of deze SHOP!

Zwart Real Madrid presentatiejack en broek 2017-2018

Het nieuwe Real Madrid presentatiepak voor 2017-2018 is dit jaar bijna geheel zwart en bevat bovendien turquoise accenten. De turquoise accenten zijn geïnspireerd door de kleuren uit het wapen van de stad Madrid en zijn zowel te vinden op het jack als de presentatiebroek. Dit zijn dezelfde kleuren als het nieuwe uitshirt van Los Blancos. Het trainingsjack van dit pak is zwart en wordt gekenmerkt door de capuchon aan de achterkant. Ook op dit pak zijn de drie strepen van adidas bijna niet zichtbaar. Toch lopen deze over de schouders en mouwen en zijn deze grijs. Op de borst van het pak bevinden zich de logo's van adidas en de club in het turquoise. De achterkant van het jack bevat een speciaal vlak met meshgaatjes, wat perfect is voor de ventilatie van het nieuwe presentation suit. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met zakken met een rits, waarin je eventueel spullen op kan bergen.

Het pak wordt gecompleteerd door een strakke presentatiebroek. Deze broek bevat aan de zijkanten ook weer grijze strepen van adidas en is daarnaast uitgerust met twee zakken met een rits. Daarnaast is de broek uitgerust met de logo's van de club en de Duitse kledingsponsor. Deze trainingsbroek is aan de onderkant geribbeld zodat deze nog strakker om de benen valt. De trainingsbroek is tevens uitgerust met enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen.

Zoals aangegeven, wordt in dit pak niet getraind. Wel is het presentatiepak daar eventueel geschikt voor. Het pak bestaat namelijk voor 100% uit polyester en is daarnaast uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je weten waarin sterren als Ronaldo, Bale, Modric en Ramos hun trainingen dit seizoen afwerken? Check het nieuwste Real Madrid trainingspak met training top!

Real Madrid presentatiepak kopen

Het nieuwe, zwarte Real Madrid presentatiepak kan je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen kopen. Dit kan in losse onderdelen of als geheel pak. Het pak voor volwassenen is € 129,95 en voor kinderen € 119,95. Het presentatiejack is voor volwassenen € 79,95 en de trainingsbroek € 49,95. Het jack voor kinderen is € 74,95 en de broek € 44,95 voor KIDS. Wil je andere Real Madrid producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Real Madrid presentatiepak vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!