1 augustus 2020

Real Madrid keepersshirt 2020-2021

De nieuwe Real Madrid collectie 2020-2021 bevat niet alleen een nieuw thuisshirt en uitshirt, ook de keepers van Los Blancos zijn door adidas dit seizoen in het nieuw gestoken. Vanaf nu dragen Courtois, Altube en Areola het nieuwe Real Madrid keepersshirt 2020-2021. Dit keeperstenue wordt door alle keepers van het eerste elftal (en de vertegenwoordigende elftallen van de club) gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Zoals altijd hebben de keeperstenues van de Madrilenen een standaard template.

Lichtblauw Real Madrid keeper shirt en tenue 2020-2021

Dat template betreft dit jaar het zogenaamde adidas adiPro20 template. Dit is hetzelfde template als de keeperstenues van clubs als Ajax, Juventus, Arsenal, Bayern München en Manchester United. Het Real Madrid keepersshirt is dit jaar lichtblauw en bevat op verschillende plekken een print. Allereerst is de toelopende V-hals uitgerust met een print in het blauw/lichtblauw. De print van het adiPro20 template betreft een camouflage achtige print. Deze print komt ook weer terug in de taping op de zijkanten van de keeperstenues. Alle logo's op het tenue zijn balwu. De rechterborst bevat het logo van kledingsponsor adidas en de linkerborst bevat het clublogo in het blauw/lichtblauw. Ook het logo van Fly Emirates op het midden van de tenues heeft deze kleur. Dit betreft overigens het zogenaamde Emirates Fly Better logo van de vliegmaatschappij. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en zijn ook blauw. Het Real Madrid keeperstenue wordt dit jaar compelet gemaakt door een lichtblauw keepersbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. Dit zijn ook weer de kleuren van de logo's op het voetbalbroekje. De keeperskousen bevatten dezelfde kleurencombinatie. Voor het eerst zijn de Real Madrid keeperstenues dit seizoen uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Real Madrid keeperstenue dat vanaf nu gedragen wordt door Courtoit, Altube en Areola.

Real Madrid keepersshirt bestellen

Het lichtblauwe Real Madrid keepersshirt kun je vanaf nu kopen. Voor kinderen is het shirt beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het keeperstenue beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Real Madrid keepersshirt in de officiële adidas SHOP! 

of deze SHOP!