8 juni 2019

Real Madrid keepersshirt 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Real Madrid is gisteren officieel gelanceerd en vandaag was het de beurt aan het keepersshirt van ‘’De Koninklijke.’’ Courtois en Navas dragen dit nieuwe ontwerp van adidas in La Liga, de Copa del Rey en tijdens de wedstrijden in de Champions League in het seizoen 2019-2020. Alle keepertenues van het Duitse adidas zijn dit jaar gebaseerd op een standaard template van adidas. Voor dit seizoen is dat het adidas adiPRO19 template.

Real Madrid keeper shirt en tenue 2019-2020 – Geel

De keepers van Real Madrid dragen aankomend seizoen een erg opvallend keeperstenue. Courtois en Navas dragen een keepersshirt dat overwegend geel is. Het nieuwe keepersshirt heeft een gave print. Het lijkt op een camouflage print. Door de combinatie van kleur en print lijkt het nieuwe keeperstricot erg op het nieuwe keepersshirt van Ajacied Onana. Beide shirts zijn gebaseerd op het adiPRO19 template. Het nieuwe keeperstenue van de Los Blancos bevat een ronde hals en is verder uitgerust met zwarte accenten. Het adidas performance logo op de rechterborst is zwart en ook het Real Madrid logo op de linkerborst is zwart van kleur. Op de rechterborst is boven het adidas logo ook nog een extra badge te zien. Deze badge staat voor de overwinning op het WK voor clubteams van Real Madrid afgelopen seizoen. Deze zogenaamde FIFA World Cup 2018 badge mogen de keepers van Real Madrid op het tenue dragen tot het WK voor clubteams van 2019. De naam van sponsor Fly Emirates prijkt op het midden van het shirt en ook de drie adidas strepen zijn terug te vinden op het shirt, aan de zijkanten wel te verstaan.

Het nieuwe Real Madrid keeperstenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje met zwarte accenten. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook geel met zwarte strepen. Zoals altijd is ook dit adidas tenue uitgerust met de adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de keepers van Real optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid keeperstenue voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door Navas en Courtois. Dit tenue wordt overigens alleen gedragen tijdens de thuiswedstrijden van Real. 

Real Madrid keepersshirt bestellen

Het nieuwe Real Madrid keepersshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. Het shirt heeft voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) een prijs van € 69,95 en voor volwassenen een prijs van € 89,95. De keepersbroekjes zijn in kindermaten € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De keepersokken zijn € 17,95. In de onderstaande shops kun je het keeperstenue van Real Madrid ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de keepers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Real keepersshirt in DEZE WINKEL

of deze SHOP!