16 mei 2019

Ajax keepersshirt 2019-2020

Ajax en adidas hebben tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 het nieuwe keepersshirt van André Onana officieel uitgebracht. Dit shirt wordt door Onana en alle andere keepers van de kampioen van Nederland gedragen tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden in het seizoen 2019-20. Alle keeperstenues van adidas zijn dit jaar gebaseerd op een standaard template van adidas. Dit jaar is dat het adidas adiPRO19 template. Ook de nieuwe keepersshirts van Juventus en Bayern München hebben dit template.

Ajax keeper shirt en tenue 2019-2020 - Geel

Onana draagt komend seizoen een opvallend keepersshirt. Het nieuwe Ajax keepersshirt is namelijk overwegend geel en bevat de camouflage achtige print, die we kennen van het nieuwe adiPRO19 template. De keeperstenues bevatten een ronde hals en zijn verder uitgerust met zwarte accenten. Het adidas performance logo op de rechterborst is zwart en ook het Ajax logo, inclusief de drie kampioenssterren, zijn zwart. De sterren verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van de club uit de hoofdstad. ZIGGO prijkt ook in het zwart op het midden van de tenues. De drie adidas strepen prijken aan de zijkanten van het shirt en zijn zwart. In tegenstelling tot het nieuwe thuisshirt en uitshirt bevatten de keeperstenues van Ajax niet de drie Andreaskruizen. Op het thuisshirt staan deze aan de binnenkant van de kraag en op het uitshirt aan de onderkant van het tenue.

Het nieuwe Ajax keeperstenue wordt compleet gemaakt door een geel keepersbroekje met zwarte logo's en zwarte adidas strepen aan de zijkanten. De kousen van het nieuwe Ajax keeperstenue zijn ook geel met zwarte strepen. Uiteraard zijn de keeperstenues van Ajax ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie voor een optimale prestatie. Deze shirts worden vanaf nu ook gedragen door de andere keepers van de Amsterdamse club, zoals Lamprou, Varela en Kotarski.

Ajax keepersshirt bestellen

Het Ajax keepersshirt is goedkoper dan de voetbalshirts van de kampioen van Nederland. Voor volwassenen bestel je het shirt al vanaf € 69,95 en voor kinderen vanaf € 49,95. In de onderstaande shop kun je het nieuwe keeperstenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Check ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Ajax keepersshirt altijd in deze SHOP