30 mei 2018

adidas presenteert twee Real Madrid keepersshirts voor 2018-2019

Real Madrid en adidas hebben de nieuwe keepersshirts voor 2018-2019 gepresenteerd. Deze shirts worden door Navas, Casilla Cortés en Luca Zidane gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. De nieuwe keeperstenues werden door Real Madrid en adidas tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts uitgebracht. De lancering van de nieuwe tenues volgt daags na het winnen van de Champions League. Check hieronder de details van de nieuwe keeper shirts.

Real Madrid keeper shirt en tenue 2018-2019

Real Madrid en adidas hebben twee verschillende keepersshirts uitgebracht. Het overwegend zwarte shirt wordt door de keepers gedragen in de thuiswedstrijden. Beide shirts zijn geïnspireerd door het nieuwe template van adidas, het adiPRO18 template. Het shirt wordt gekenmerkt door de horizontale banen over het shirt. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen naadloos in elkaar over. Deze banen zijn een combinatie van licht grijs en donker grijs. De mouwen zijn ook donker grijs en bevatten licht grijze adidas strepen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat het performance logo van adidas en de andere borst bevat het logo van Los Blancos. Het Real Madrid logo is monochroom en is grijs/wit. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor Fly Emirates. Het donker grijze keeperstenue wordt compleet gemaakt door een donker grijs broekje en donker grijze kousen met witte details. Op zowel het keepersbroekje als op de kousen staan uitingen van de club en adidas.

Het keepersshirt dat in de uitwedstrijden gedragen wordt heeft een iets opvallendere kleur. Deze is namelijk licht blauw en heeft hetzelfde template als het grijze keeper shirt. De adidas strepen op dit shirt zijn wit en de logo's van de club, adidas en Fly Emirates staan op dezelfde plek als op het andere keepersshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen.

De keepers en spelers dragen tot en met het einde van 2018 de officiële FIFA 2017 WK winners badge op de linker borst. Deze badge mag Real Madrid dragen, omdat het in 2017 wereldkampioen is geworden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe keepersshirt. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Real Madrid keepersshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Real Madrid keepersshirt van adidas voor 2018-2019 kan je vanaf nu direct bestellen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. Voor peuters en kleuters is het gehele keeperstenue beschikbaar. Dit tenuetje heeft een prijs van € 64,95. In de onderstaande winkels kan je het Real Madrid keeperstenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Real Madrid keepersshirt altijd in deze online WINKEL!  (inclusief officiële bedrukking)

of DEZE SHOP