Real Madrid Chinese New Year jack en joggingspak 2020

We dachten heel even dat adidas voor Real Madrid een vijfde! Voetbalshirt zou gaan lanceren. Dat is (gelukkig) niet waar. Wel heeft adidas een speciale collectie ter ere van het Chinese nieuwjaar uitgebracht. Deze collectie bevat dus geen voetbalshirt, maar wel een joggingspak en een trainingsjack. Eenzelfde soort lijn heeft het Duitse sportmerk voor Manchester United gereleased. In deze collectie staat de Chinese draak centraal. Bij Real Madrid is dat anders, hier wordt namelijk een ode gebracht aan de mythische pixiu.

Real Madrid bomberjack Chinese New Year 2020

In China heeft ieder dier of mythisch figuur natuurlijk een symbolische betekenis en voor de pixiu geldt dat deze symbool staat voor geluk. Dat kan Real Madrid wel een beetje gebruiken. Na seizoenen van successen is de prijzenkast van Los Blancos de afgelopen anderhalf jaar niet meer aangevuld. Men hunkert in de Spaanse hoofdstad weer naar een succesje. Tijd dus om de pixiu van stal te halen. We moeten zeggen, dit geeft de collectie net die extra touch. Van de kleding van Real Madrid zijn we gewend dat dit er elegant uit ziet en de nieuwjaarscollectie van de Madrilenen vormt hier geen uitzondering op. Het zogenaamde CYN (Chinese New Year) jack is in stijl van de kleuren van het Real Madrid uitshirt (navy blauw) en bevat daarnaast gouden details. Het adidas en Real Madrid logo op de borst zijn goud en op beide mouwen is een print van de pixiu aangebracht. Het bomberjack is verder nog uitgerust met een baseball collar en bevat bovendien een extra laagje satijn voor een nog elegantere look. Bovendien is de achterkant van het Real Madrid Chinese New Year bomberjack uitgerust met Chinese tekens, welke de naam van de club vormen.

Het bomberjack is niet het enige item uit de Real Madrid New Years collectie van adidas. De collectie bevat ook nog een sweater en een joggingsbroek, welke je kunt combineren als joggingspak. Ook deze items zijn marine blauw met gouden logo's van de club, adidas en een print van de pixue. Hetzelfde geldt voor het katoenen t-shirt uit deze collectie. Een maand geleden lanceerde adidas in samenwerking met EA Sports het gave Real Madrid 4e voetbalshirt voor 2019-2020.

Real Madrid X adidas Chinese New Year collectie bestellen

De nieuwe Real Madrid X adidas CNY collectie kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het jack heeft een prijs van € 129,95 en de trui en joggingsbroek zijn € 69,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze special edition collectie direct in deze SHOP