Manchester United Chinese New Year voetbalshirt 2020

Adidas en Manchester United hebben deze week een special edition voetbalshirt uitgebracht. Het betreft hier een speciaal voetbalshirt of trainingsshirt ter ere van het Chinese nieuwjaar. Nieuwjaar is in China niet op 1 januari, maar op 25 januari wordt het nieuwe jaar in China ingeluid. Aan een nieuw jaar is in China altijd een dier verbonden en in 2020 is dat de rat en de rat volgt de zwijn op als symbool voor het jaar! Het zijn niet de twee meest aantrekkelijke dieren en gelukkig heeft het land een ander ''dier'' als symbool, de draak, het teken van geluk!

Manchester United Chinese nieuwjaars voetbalshirt

Geluk kan Manchester United ook komend jaar gebruiken. De club staat momenteel op een zesde plaats in de Premier League en moet er hard aan gaan trekken om zich te plaatsen voor de Champions League volgend jaar. Het nieuwe voetbalshirt ter ere van het Chinese nieuwjaar kan hier wellicht bij helpen. Zaak is dat het shirt een all-over print van draken bevat. Verder is het trainingsshirt geheel in stijl van de clubkleuren van United. Het shirt is rood en bevat een zwarte adidas EQT collar. Deze kraag is geïnspireerd door de kraag, die adidas veel gebruikte in de jaren '90. De onderkant van de V-hals is uitgerust met het adidas performance logo in het goud en daaronder prijkt het logo van de club van manager Solskjaer.

Manchester United Chinese New Year joggingspak

De nieuwe ''CNY'' (Chinese New Year) collectie bevat niet alleen een voetbalshirt, maar ook een trui en een joggingsbroek, die perfect te combineren zijn als joggingspak. Zowel de joggingsbroek als de sweater zijn zwart en bevatten op de linkerborst niet het United logo. Dit logo is namelijk omgeturnd tot een vuurspuwende draak. De collectie bevat bovendien een speciaal t-shirt. De nieuwe nieuwjaarscollectie wordt overigens niet door de spelers van United gedragen, maar is vooral voor de Chinese fans van Manchester United (en dat zijn er nog wel wat) een welkome aanvulling op het brede aanbod aan merchandising van '''The Mancunians.''

Manchester United New Year collectie bestellen

Het Manchester United Chinese New Year voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Het joggingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De trui en de broek hebben allebei een prijs van € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe Manchester United collectie exclusief in deze sHOP!