2 december 2019

Real Madrid EA Sports 4de voetbalshirt 2019-2020

Het vierde voetbalshirt is inmiddels een trend aan het worden. Na Barcelona en Juventus heeft ook Real Madrid een vierde voetbalshirt uitgebracht. Dit tenue werd vandaag in samenwerking met kledingsponsor adidas en EA Sports gereleased. Dit voetbalshirt kun je niet alleen fysiek bestellen, maar kun je ook gebruiken in de VOLTA Football & Ultimate Team Mode van FIFA 20. Qua design is het tenue geïnspireerd door de illustere historie van de Spaanse grootmacht.

Het zwarte Real Madrid EA Sports voetbalshirt

Het nieuwe Real Madrid 4de voetbalshirt is namelijk geheel zwart en wordt gekenmerkt door de all-over confetti print over de body en mouwen van het voetbalshirt. Deze gouden all-over print is met name een ode aan de indrukwekkende prijzenkast van de Koninklijke. Los Blancos wonnen maar liefst dertien keer de Europa Cup I, zeven keer de wereldbeker, twee keer de UEFA Cup, vier keer de UEFA Super Cup, negentien keer de Copa del Rey en werd 33 keer kampioen van Spanje. Het Real Madrid X EA Sports voetbalshirt voor 2019-2020 is verder uitgerust met een zogenaamde adidas EQT collar. Dit is een toelopende V-hals, welke is geïnspireerd door de V-hals die het Duitse sportmerk met name gebruikte in de jaren '90. Aan de onderkant van de hals is het adidas performance in het wit aangebracht. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 1998 de tenues van de club uit de Spaanse hoofdstad en lanceerde vorig seizoen ook al een speciaal Real Madrid EA Sports voetbalshirt. De logo's van Real Madrid en sponsor Fly Emirates staan ook in het wit op de voorkant van de voetbalshirts.

Vorig seizoen lanceerde adidas ook een speciaal EA Sports voetbalshirt voor Juventus, Bayern München en Manchester United. Deze clubs hebben inmiddels exclusieve overeenkomsten met de concurrent van EA Sports: Konami. Dat is de reden dat er dit jaar geen EA Sports tenues van deze teams zijn uitgebracht. De EA Sports collectie van Real Madrid bevat overigens wel een speciaal trainingspak. Of dit nieuwe shirt door Real Madrid ook echt gedragen wordt, is nog even de vraag.

Real Madrid EA Sports voetbalshirt bestellen

Het Real Marid EA Sports voetbalshirt kun je wel direct bestellen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 69,95 (128, 140, 152, 164 en 176). In de onderstaande winkels kun je dit voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel dit special edition voetbalshirt direct in deze SHOP

of deze winkel!