Het nieuwe Real Madrid derde shirt of tweede uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is uitgelekt. Dit shirt wordt door Real Madrid gedragen in de uitwedstrijden in de Champions League volgend seizoen. Het derde shirt was afgelopen seizoen geheel paars, voor het seizoen 2011/2012 heeft het shirt een rode kleur. De kraag van het nieuwe Real Madrid 3e shirt is rond en heeft een witte onderkant. De drie Adidas trademark strepen op beide schouders zijn wit, evenals een lijntje dat onderaan de mouwen loopt. Op de linkerborst staat het logo van ''De Koninklijke'' en op de andere borst het loog van Adidas. Hoofdsponsor BWIN staat op het midden van het shirt. Op de achterkant van het shirt, onder de kraag staat de naam van de club.

Check hieronder de foto van het mogelijke Real Madrid 3e shirt voor het seizoen 2011/2012. Wanneer dit shirt officieel bekend gemaakt wordt, hebben wij weer nieuws! Check hier een groot aanbod in Real Madrid merchandising.

 

 

Eerder lekte ook al het nieuwe Real Madrid thuisshirt en uitshirt  uit. Het nieuwe mogelijke thuisshirt van Real Madrid kan je hier bekijken. Het mogelijke nieuwe uitshirt van Real Madrid kan je hier vinden. Zodra deze shirts officieel worden, hebben wij meer nieuws!

 

Thanks to: Footballshirts.com