17 augustus 2015

Real Betis Sevilla voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de naar de Primera Division gepromoveerde club Real Betis Sevilla zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Spaanse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Benito Villamarin. In deze voetbalshirts speelt Betis Sevilla de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Real Betis is afgelopen seizoen kampioen geworden in de Segunda Division, waardoor het vanaf dit seizoen weer op het hoogste niveau in Spanje uit komt. Adidas is kledingsponsor van de club van Rafael van der Vaart. De club heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt gelanceerd.

Real Betis Sevilla thuisshirt 2015-2016

Het thuisshirt van Betis Sevilla voor 2015-2016 wordt traditioneel gekenmerkt door de groene en witte verticale banen over het voetbalshirt. Verder bevat het voetbalshirt mouwen die voor de helft groen en voor de helft wit zijn. Over de mouwen lopen witte Adidas strepen en verder is het thuisshirt uitgerust met een kleine v-hals. De rechter mouw bevat de LFP badge en op de borst staan de logo's van Adidas en Betis Sevilla. De achterkant van het shirt bevat het vintage logo van de club. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene Adidas strepen. De kousen zijn groen met aan de bovenkant witte strepen.

Real Betis Sevilla uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Betis Sevilla uitshirt voor 2015-2016 wordt gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten groen over het shirt. Ook dit shirt bevat witte Adidas strepen over de mouwen en verder is dit voetbalshirt ook uitgerust met een ronde hals. De logo's van Adidas, Betis Sevilla en de LFP staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een groen short met witte details en groen gestreepte kousen met daarop de naam van de club. Check hieronder de foto's van de nieuwe Betis Sevilla voetbalshirts voor 2015-2016, waarin sterren als Castro, van der Vaart, Ceballos en Kadir dit seizoen schitteren.

Vooralsnog weten we niet waar je de nieuwe voetbalshirts van Real Betis Sevilla kan kopen. Veel andere voetbalshirts van Spaanse clubs koop je in ieder geval bij Subside Sports. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking

Betis -Sevilla -voetbalshirts -2015-2016

Bron: footyheadlines.com