18 juli 2018

RB Leipzig voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Duitse club Red Bull Leipzig of RB Leipzig zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Duitse club. In deze tenues speelt de club uit Leipzig de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden gedurende 2018-2019. RB Leipzig eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Bundesliga, waardoor het dit jaar op het tweede niveau van Europa speelt. Nike is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Duitse club. Beide partijen hebben sinds 2014 een samenwerking. De club en het Amerikaanse sportmerk lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

RB Leizpig thuisshirt 2018-2019

Het RB Leipzig thuisshirt voor 2018-2019 is geheel wit en is geïnspireerd door het Nike Vapor template. Dit betekent dat het shirt een diagonale hals bevat, welke naar het midden recht loopt. De zijkanten van de hals zijn rood en dit geldt ook voor de flitsende zigzag banen over de schouders en mouwen. Deze banen lopen voor een deel door tot over de achterkant van het shirt. De binnenkant van de hals is uitgerust met een gele taping en ook deze loopt voor een deel door tot over de achterkant van het shirt. Op de achterkant van het shirt prijkt de naam van de club en de binnenkant van de hals is voorzien van de bijnaam van de club: DIE ROTEN BULLEN. De emblemen van Nike en de Duitse club staan op de borst en het logo van RED BULL versiert het midden van het shirt. Het thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje met aan weerszijden de zigzagbanen. De kousen zijn wit met subtiele, rode details. Op beide items staan uitingen van Nike en de club.

RB Leizpig uitshirt 2018-2019

Het uitshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is blauw en bevat lichter blauwe mouwen. Ook het uitshirt is uitgerust met een diagonale hals. Verder bevat het uitshirt gele accenten, welke te vinden zijn in de taping aan de binnenkant en achterkant van de nek, in de swoosh van Nike en in de bijnaam van de club. Verder staan alle logo's en de naam van de club op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van RB Leipzig wordt compleet gemaakt door een geel broekje en blauwe kousen.

De RB Leizpig tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Werner, Forsberg, Banga, Poulsen, Sabitzer en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe 3e shirt!

RB Leipzig voetbalshirts bestellen

Het nieuwe RB Leipzig shirt voor 2018-2019  kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het tenue voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe voetbalshirt van Red Bull Leipzig ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het RB Leipzig shirt in DEZE WINKEL

of DEZE officiële Nike SHOP