RB Leipzig 3e shirt 2018-2019

RB Leipzig heeft nu ook een nieuw 3e shirt. Zoals iedere club het tegenwoordig betaamd, heeft de Bundesliga club een alternatief uitshirt aan de collectie voor 2018-2019 toegevoegd. In dit nieuwe uitshirt speelt Leipzig vooral de uitwedstrijden in de Europa League en DFB Pokal. Bovendien draagt de club dit shirt in sommige uitwedstrijden in de Bundesliga. Dit is vooral het geval, wanneer de uitshirts teveel lijken op het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Afgelopen seizoen eindigde Red Bull Leipzig op een zesde plaats. Dit seizoenen gaat de club er onder leiding van trainer Rangnick er weer alles aan doen om een CL ticket te veroveren. Aan het design van het nieuwe 3e shirt kan het in ieder geval niet liggen.

Zwart RB Leipzig camouflage voetbalshirt

Het nieuwe RB Leipzig 3e shirt voor 2018-2019 is zwart en bevat een all-over camouflage print. Dit design is geïnspireerd door het Nike Challenge III teamwear template. Kenmerkend aan dit template is de crew neck. Deze bevat op de achterkant van het nieuwe RB Leipzig tenue een witte band. Ook de logo's van de club en Nike op de borst zijn wit en hetzelfde geldt voor het logo van de Duitse club uit Leipzig. Het nieuwe 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en zwarte kousen. Op beide items staan uitingen van Nike en de club.

Ook bij deze tenues mag de Nike Dri Fit technologie niet ontbreken natuurlijk! Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe shirt, die gedragen worden door spelers als Werner, Forsberg, Poulsen, Bangna, Augustin, Saracchi en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2018-2019.

RB Leipzig 3e shirt bestellen

Het nieuwe RB Leipzig 3e shirt kan je vanaf medio september bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kan je het tenue van Leipzig ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het RB Leipzig shirt in DEZE WINKEL

of DEZE officiële Nike SHOP