RB Leipzig uitshirt 2017-2018

Ook het nieuwe RB Leizpig uitshirt voor het seizoen 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Duitse club. Het uitshirt bevat hetzelfde patroon als het thuisshirt, echter in een andere kleurstelling. De vice-kampioen van de Bundesliga zal dit shirt dragen in de uitwedstrijden gedurende de Bundesliga, DFB-Pokal en Champions League in het seizoen 2017-2018. Door de tweede plek in het afgelopen seizoen speelt RB Leipzig komend seizoen voor het eerst in de historie in de Champions League. Ook zal het volgend seizoen weer een gooi doen naar de titel. We bespreken het RB Leipzig 2017-2018 uitshirt hieronder.

Red Bull Leipzig uitshirt 2017-2018

Het nieuwe RB Leipzig uitshirt voor het seizoen 2017-2018 is navy blauw en bevat enkele gouden accenten. De kleuren van het uitshirt van RB Leipzig komen overeen met de kleuren van het Red Bull Racing Formula One Team. De gouden details komen terug aan de zijkanten van het shirt en in de nek en over de mouwen. In de nek aan de achterkant is het begin goud en dit wordt naar de mouwen toe steeds iets blauwer. Het motief welke hiervoor gebruikt wordt zijn diamanten steentjes. In het begin zijn ze groot en worden richting de mouwen steeds iets kleiner. Zodoende dat de onderkant van de mouwen volledig blauw zijn. Dit effect zorgt voor een verrassend design van het RB Leipzig shirt. Midden op de borst is er ruimte gemaakt voor de bekende stieren en de zon in het logo van hoofdsponsor Red Bull. Het logo van RB Leipzig is terug te vinden op de linkerborst en het gouden swoosh teken van Nike op de andere. De achterkant is voorzien van het verrassende rode patroon met daaronder de naam van de club in het goud, RB LEIPZIG. Het nieuwe RB Leipzig tenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en eenzelfde kleur kousen. Op het broekje zijn zowel het logo van RB Leipzig als dat van Nike aangebracht. Ook bevat het broekje aan de zijkanten een gouden strip. De kousen zijn volledig blauw en bevatten aan de voorkant het bekende logo van kledingsponsor Nike. Het verrassende uittenue van RB Leipzig heeft hetzelfde design als het RB Leipzig thuistenue voor 2017-2018, klik hier voor meer informatie over het thuisshirt.

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van RB Leipzig uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Werner, Keita, Poulsen, Sabitzer en andere sterspelers. 

RB Leipzig uitshirt 2017-2018 kopen

Naast het nieuwe RB Leizpg thuisshirt is ook het nieuwe RB Leipzig uitshirt voor 2017-2018 te koop vanaf juli voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe voetbalshirt van Red Bull Leipzig ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor gebruiken we de Fan Style printing, dit is niet de officiele bedrukking, maar in kleur, font en stijl identiek hieraan. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe RB Leipzig shirt vanaf juli in DEZE SHOP (inclusief nieuwe trainingskleding)

of deze WINKEL (inclusief goedkope shirts)