3 juli 2017

Red Bull Leipzig thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe RB Leizpig thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en RB Leipzig. Niet iedereen is fan van RB Leipzig, maar het tenue voor aankomend seizoen mag weer zeer verrassend genoemd worden. De vice-kampioen van de Bundesliga zal dit shirt dragen in de Red Bull Arena Leipzig gedurende de Bundesliga, DFB-Pokal en Champions League thuiswedstrijden. Door de tweede plek in het afgelopen seizoen speelt RB Leipzig komend seizoen voor het eerst in de historie in de Champions League. Ook zal het volgend seizoen weer een gooi doen naar de titel. We bespreken het RB Leipzig 2017-2018 thuisshirt hieronder.

Red Bull Leipzig thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe RB Leipzig thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 is wit en bevat enkele rode details. De rode details komen terug aan de zijkanten van het shirt en in de nek en over de mouwen. In de nek is een rood gedeelte aangebracht en dit wordt naar de mouwen toe steeds iets witter. De rode diamanten steentjes zijn in het begin groot en worden richting de mouwen kleiner. Zodoende dat de onderkant van de mouwen volledig wit zijn. Dit effect zorgt voor een verrassend design van het RB Leipzig thuisshirt. Midden op de borst is er ruimte gemaakt voor de bekende stieren en de zon in het logo van hoofdsponsor Red Bull. Het logo van RB Leipzig is terug te vinden op de linkerborst en het swoosh teken van Nike op de andere. De achterkant is voorzien van het verrassende rode patroon met daaronder de naam van de club in het rood, RB LEIPZIG. Het nieuwe RB Leipzig tenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en witte kousen. Op het broekje zijn zowel het logo van RB Leipzig als dat van Nike aangebracht. De kousen zijn volledig wit en bevatten aan de voorkant het bekende logo van kledingsponsor Nike.

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van RB Leipzig uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Werner, Keita, Poulsen, Sabitzer en andere sterspelers. 

RB Leipzig thuisshirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe RB Leipzig shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe voetbalshirt van Red Bull Leipzig ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor gebruiken we de Fan Style printing, dit is niet de officiele bedrukking, maar in kleur, font en stijl identiek hieraan. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe RB Leipzig thuisshirt in DEZE SHOP (iets goedkoper)

of DEZE WINKEL

of DEZE officiële Nike SHOP