RB Leipzig Champions League uitshirt 2019-2020

RB Leipzig en Nike hebben vandaag het nieuwe Champions League uitshirt voor 2019-2020 gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Leipzig de uitwedstrijden in het miljardenbal dit seizoen. De club van trainer Julian Nagelsmann neemt het in de poulefase van het toernooi op tegen Zenit Sint Petersburg, Benfica en Olympique Lyon. Het tenue wordt bovendien gedragen in een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal.

RB Leipzig 3e shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Champions League voetbalshirt van RB Leipzig bevat een flitsende all-over print in het rood,blauw en navy blauw. De print bestaat uit dunne, verticale strepen. De bovenkant van het tenue is overwegend navy blauw en naar de onderkant loopt dit over in het blauw en rood. Dit design staat symbool voor de wervelwind die wordt veroorzaakt door de stier van de club en symboliseert dus ook het wervelende spel van de Bundesliga club. Het tenue bevat verder alle kenmerken van het nieuwe Vapor template van Nike. Het tenue is namelijk uitgerust met een toelopende V-hals. De binnenkant van het voetbalshirt is voorzien van een rode taping, welke ook zichtbaar is op de achterkant van het tenue. De mouwen van het derde voetbalshirt van RB Leipzig zijn navy blauw en de achterkant van het tenue bevat ook weer de all-over print. Aan de bovenkant van de achterkant van Champions League tenue prijkt de naam van de club: RB LEIPZIG. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het rood en de andere borst is uitgerust met het logo van de Duitse club. Sponsor RED BULL staat op het midden van voetbalshirts. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en overwegend rode kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Leipzig tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Werner, Forsberg, Poulsen, Upamecano, Lookman, Konaté, Nkunku, Klostermann en nog meer spelers. Check ook de andere Leipzig tenues voor 2019-2020.

RB Leipzig voetbalshirt kopen

Het RB Leipzig Champions League voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen in de onderstaande winkel. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en in deze winkel kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Leipzig bedrukking gebruikt.

Bestel je Leipzig voetbalshirt altijd in deze SHOP!  (inclusief bedrukking)

of deze winkel!