RB Leipzig voetbalshirts 2019-2020

RB Leipzig en Nike hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd met de leus #HUNGRY4MORE. In deze nieuwe tenues speelt Red Bull Leipzig of RasenBallsport Leipzig de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2019-20. De club van trainer Nagelsmann eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de Duitse competitie, dus speelt opnieuw Champions League. Nike is sinds 2014 kledingsponsor van de Duitse club en beide partijen hebben nog een contract tot 2025.

RB Leipzig thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe RB Leipzig thuisshirt voor 2019-2020 is weer bijna geheel wit en wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over graphic print van flitsende, zilveren strepen over het tenue. Het voetbalshirt van RB Leipzig bevat verder alle elementen van het Vapor template van Nike. De hals van het tenue betreft een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. Deze is overwegend navy blauw. De mouwen worden afgesloten door een rode bies. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike in het rood en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Sponsor Red Bull staat op het midden van het thuistenue en in de hals staat de bijnaam van de Duitse club: ''Die Roten Bullen.'' De binnenkant van de hals is bovendien uitgerust met een rode taping, die ook op de achterkant zichtbaar is. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en witte kousen met rode accenten.

RB Leipzig uitshirt 2019-2020

Het RB Leipzig uitshirt voor 2019-2020 is geheel navy blauw met rode details in de Vapor hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn verder uitgerust met flitsende, zigzagstrepen en de logo's van de club, Nike en Red Bull staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook in de hals van dit tenue staat de bijnaam van Leipzig. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje en donkerblauwe kousen met rode details. Zoals alle tenues van Nike zijn de RB Leipzig tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe RB Leipzig voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Werner, Augustin, Adams, Poulsen, Konaté, Forsberg, Upamecano en andere sterspelers.

RB Leipzig voetbalshirts 2019-2020 bestellen

De nieuwe RB Leipzig tenues voor 2019-2020 kan je nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het tenue voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe voetbalshirt van Red Bull Leipzig ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het RB Leipzig shirt in DEZE SHOP

OF DEZE WINKEL

of DEZE officiële Nike SHOP 

RB Leipzig thuisshirt 2019-2020

RB Leipzig uitshirt 2019-2020