23 april 2018

Qatar Airways nieuwe shirtsponsor AS Roma

AS Roma heeft een nieuwe shirtsponsor. Of beter gezegd ze hebben een shirtsponsor. AS Roma heeft namelijk sinds 2013 gespeeld zonder shirtsponsor. De deal die gemaakt is, is gemaakt met een bekende uit de voetbalwereld. Qatar Airways is namelijk de nieuwe shirtsponsor van de Italiaanse club. Qatar Airways stapt natuurlijk op een goed moment in, want AS Roma staat in de halve finale van de Champions League en men verwacht dat de naam van de nieuwe sponsor aankomende week al te zien is tijdens de halve finale in de Champions League tegen Liverpool. Ben je benieuwd naar de details van de sponsor deal? Check het hieronder!

Qatar Airways nieuwe kledingsponsor AS Roma

Het is waarschijnlijk wel even wennen voor de supporters van AS Roma. De Italiaanse topclub bestaat namelijk al 90 jaar en in deze 90 jaar wordt Qatar Airways de 7e shirtsponsor. Dit is niet omdat de club jaren dezelfde sponsor heeft. Nee, op het shirt van AS Roma is bijna nooit een shirtsponsor te vinden. De financiële details van de deal zijn niet bekend gemaakt, echter is de lengte van het contract wel prijs gegeven. Het contract loopt namelijk de komende 3 jaar. Dit betekent dat tot en met 2021 de naam van Qatar Airways op het shirt van AS Roma te vinden is.

Bij AS Roma zijn ze erg blij met de deal ‘’ We zijn enorm blij, dat we dit historische partnerschap tussen AS Roma en Qatar Airways kunnen aankondigen. Twee grote merken met wereldwijde ambities.’’ Zegt AS Roma president Jim Pallotta. ‘’De aankondiging van vandaag is het resultaat van 8 maanden onderhandelen met Qatar Airways. Geleid door ons commerciële team in Londen met veel assistentie van het gehele AS Roma team. Deze deal komt op een betekenisvolle tijd van de club. Zowel op als naast het veld.’’

‘’Met het nieuwe stadion, waarvan de bouw later dit jaar begint en de halve finale van de Champions League die voor het eerst in 34 jaar is bereikt, breekt een spannende periode aan voor de AS Roma fans. We zullen trots zijn op de naam van Qatar Airways te mogen dragen op ons shirt en we kijken uit naar de samenwerking om zowel sportief als commercieel succes te bereiken voor de komende Jaren.’’

Directeur van de Qatar Airways groep Mr. Akbar Al Baker zegt: ‘’ We zijn erg blij met de bekendmaking van dit nieuwe partnerschap, waarmee Qatar Airways de officiële shirtsponsor wordt van AS Roma tot en met het seizoen 2020-2021.’’ Ook zegt hij: ‘’ AS Roma is één van de meest succesvolle en bekendste voetbalclubs in de wereld. Onze gedeelde passie om te streven naar perfecte en innovatie maakt dit een natuurlijke samenwerking. Omdat wij een vliegtuigmaatschappij zijn, begrijpen wij de kracht van sport om mensen bij elkaar te brengen. Deze samenwerking met AS Roma onderstreept dit geloof. We kijken ernaar uit om samen te werken en om onze samenwerking te vieren met alle AS Roma fans van over de hele wereld.

Zoals hierboven te lezen valt zijn AS Roma en Qatar Airways erg te spreken over deze deal en hopen de komende jaren, tijdens deze samenwerking, vele prijzen te veroveren. Ze zijn goed begonnen en staan op dit moment in de halve finale van de Champions League. In dit miljoenenbal nemen zij het aankomende dinsdag op tegen Liverpool voor een plaats in de finale. Dit is waarschijnlijk ook de eerste wedstrijd waarin wij de naam van Qatar Airways op het shirt gaan zien. De naam van de nieuwe shirtsponsor is de komende 3 jaar niet alleen te zien in de Champions League, maar ook tijdens de Serie a en de Italiaanse beker.

 AS Roma voetbalshirt kopen

Bent u een grote fan van AS Roma? Dan bent u aan het goede adres, want in DEZE WEBSHOP kunt u uw eigen AS Roma voetbalshirt bestellen. Het is ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en rugnummer van je favoriete AS Roma voetballers. Directe levering gegarandeerd!