21 april 2016

PSV trainingspak 2016-2017

Het nieuwe PSV trainingspak voor 2016-2017 is vandaag tijdens de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor Energiedirect.nl officieel gelanceerd. Dit nieuwe trainingspak wordt door de Eindhovenaren gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2016-2017. Ook vorig jaar tijdens de bekendmaking van Umbro als nieuwe kledingsponsor werd er een trainingsshirt voor het seizoen erop gelanceerd. In vergelijking met het pak van het afgelopen seizoen heeft het nieuwe trainingspak van PSV een geheel nieuwe kleur. We bespreken het design hieronder.

Blauwe PSV trainingspak 2016-2017

Het nieuwe PSV trainingspak voor 2016-2017 is overwegend navy blauw met fel licht blauwe details. Het pak bestaat uit een zogenaamde zip top of trainingssweater en een strakke trainingsbroek. De zip top is overwegend donker blauw en bevat een hoge hals met een rits tot het midden van de borst. Deze rits heeft een fel licht blauwe kleur. Het logo van kledingsponsor Umbro staat op de rechter borst. Het Engelse voetbalmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de Eindhovense club, die afgelopen seizoen tot de achtste finales van de Champions League wist te reiken. Op het midden van de trainingssweater staat het logo van de nieuwe hoofd- en shirtsponsor Energiedirect.nl. PSV presenteerde de energieleverancier vandaag als nieuwe hoofdsponsor voor de komende drie seizoenen. Vanaf 1982 was Philips al hoofdsponsor van de club. De andere borst van de top is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de 22 landskampioenschappen van de club. De achterkant van de top is uitgerust met een speciaal licht blauw vlak. Het nieuwe PSV trainingspak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat bovendien de logo's van Umbro en de club. Kenmerkend aan de Umbro trainingsbroeken is dat deze strak om de benen vallen. De trainingspakken van PSV bestaan voor 100% uit polyester. Check hieronder de foto's van de lancering van het nieuwe PSV trainingspak en de nieuwe sponsor. De nieuwe PSV pakken zullen gedragen gaan worden door sterren als Guardado, De Jong, Lestienne, Narsingh, Willems, Isimat,  Moreno, Zoet en nog meer sterspelers van de club! Check hier meer over de deal tussen PSV en Energiedirect.nl

PSV trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe PSV trainingspak voor 2016-2017 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen vanaf medio juni/juli kopen in de officiële shop of in de fanshops hieronder. De prijs van het trainingspak voor volwassenen is ongeveer € 100,- en voor kinderen € 90,-. Check hiernaast of hieronder de beschikbare PSV producten die je nu nog kan kopen. Directe levering!

Koop het trainingspak van 2015-2016 en het pak voor 2016-2017 bij Subside Sports!

of check het nieuwe PSV trainingspak in deze PSV shop!

Psv -trainingspak -2016-2017-gelekt


Bron foto: Rick Elfrink