4 augustus 2015

PSV trainingspak 2015-2016

De spelers van PSV kunnen in het seizoen 2015-2016 gedurende de trainingen 2 verschillende trainingspakken dragen. De trainingspakken zijn ontworpen door kledingsponsor Umbro dat met ingang van dit seizoen de kleding verzorgd voor de club uit Eindhoven. Umbro zal PSV de komende 5 seizoenen sponsoren en neemt het stokje over van Nike dat 20 jaar de functie van kledingsponsor had. De 2 trainingspakken kennen een broek die gelijk is in kleur en design. De sweaters verschillen echter wel in kleur. Zo bevat het trainingspak dat gedragen wordt gedurende trainingen in aanloop naar thuiswedstrijden een fluoriserend roze sweater. Het trainingspak dat gedragen zal worden gedurende trainingen in aanloop naar uitwedstrijden kent een navy blauwe sweater.

Fluorescerend roze PSV trainingspak 2015-2016

De fluorescerende sweater dat onderdeel uitmaakt van het PSV trainingspak 2015-2016 kent navy blauwe details. Zo loopt over de schouders van de PSV sweater een horizontale blauwe strip. Deze horizontale strip is ook aanwezig aan de binnenkant van de ronde fluorescerende hals. De ronde hals wordt versierd met een dichte v. De sweater wordt verder versierd met het logo van Philips op het midden. Philips zal alleen dit seizoen nog prijken op de wedstrijd- en trainingskleding van PSV. Met ingang van het seizoen 2016-2017 stopt de lange samenwerking tussen PSV en Philips. De linker borst bevat het logo van PSV inclusief 2 kampioenssterren. De sterren staan voor de 22 verzamelde landskampioenschappen. De sweater wordt afgemaakt door een wit logo van Umbro op de rechterborst. Belangrijk om te vermelden is dat de sweater waterafstotend is en zeer licht in gewicht is. Ook kent de sweater een goede ventilatie. De navy broek van het fluorescerende PSV trainingspak 2015-2016 kent op de linkerpijp het logo van Umbro en op de rechterpijp het logo van PSV.

Navy blauwe PSV trainingspak 2015-2016

Het navy blauwe PSV trainingspak 2015-2016 is overwegend blauw. Zo kent het trainingspak een navy blauwe sweater. De sweater bevat ook fluorescerend roze details. Deze details lopen in een horizontale strip over de schouders. Ook deze sweater kent een ronde hals, waarin een dichte v in zit verwerkt. Het blauw boven de borst is donkerder dan daaronder. Ook op de navy blauwe sweater komt het logo van hoofdsponsor Philips terug op het midden. Het logo van PSV komt terug op de linkerborst, terwijl het logo van Umbro gedrukt is op de rechterborst. Belangrijk om te vermelden is dat deze sweater ook waterafstotend is en zeer licht in gewicht is. Ook kent de sweater een goede ventilatie. Een navy blauwe broek complementeerd het PSV trainingspak 2015-2016. De navy broek kent op de linkerpijp het logo van Umbro en op de rechterpijp het logo van PSV. In de trainingspakken schitteren sterspelers als De Jong, Guardado, Willems, Pröpper en Narsingh. Check hieronder foto’s van de trainingspakken!

PSV trainingspak 2015-2016 kopen

De nieuwe PSV trainingspakken 2015-2016 zijn te koop in de online PSV shop van Subside Sports! De pakken zijn verkrijgbaar voor slechts € 89,95 in kindermaten en € 99,95 voor volwassenen. Bij Subside Sports vind je tevens de gehele PSV trainingscollectie.

Koop het hier…

PSV-trainingspak -2015-2016-rood
PSV-Trainingspak -2015-2016-blauw