Tegelijkertijd met de bekendmaking van Umbro als nieuwe teamkledingsponsor van PSV voor de komende vijf jaar zijn de nieuwe trainingsshirts van PSV officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Umbro en de Eindhovenaren. In deze trainingsshirts werken de spelers van PSV de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het overwegend blauwe trainingsshirt wordt vooral gedragen door de staf van PSV en het overwegend rode trainingsshirt wordt door de spelers van de club gedragen.

PSV trainingsshirt 2015-2016

De romp van het nieuwe Umbro trainingsshirt voor de trainingsstafvan PSV is geheel blauw en het shirt bevat een rode crew neck/ ronde hals. De rode kleur, afkomstig uit de clubkleuren van de Philips Sportvereniging, komt bovendien terug over de mouwen. De onderkant van de mouwen worden afgesloten door een bies met diagonale rode en navy blauwe strepen. Hoofdsponsor Philips versiert het midden van het trainingsshirt en Umbro staat op de rechterborst. Vanaf 1995 stond het logo van Nike op de borst van de PSV trainingsshirts en voetbalshirts. Deze wordt nu vervangen door Umbro.  De andere borst bevat het embleem van PSV. Dit logo verwijst naar de 22 gewonnen landstitels.  Per tien landskampioenschappen mag een club een gouden ster toevoegen boven het logo op het voetbalshirt. Het trainingsshirt van de spelers van PSV is contrasterend aan het shirt die de staf heeft. Dit trainingsshirt is overwegend rood met blauwe mouwen. De onderkant van de mouwen van dit shirt wordt ook weer gekenmerkt door de diagonale rode en blauwe strepen. Verder bevat dit shirt ook een ronde hals en staan de logo's van Philips, PSV en Umbro op dezelfde plek als op het andere trainingsshirt. Check hieronder de foto's van de nieuwe PSV trainingsshirts 2015-2016, welke door sterren als De Jong, Guardado, Willems, Pröpper, Bruma en nog meer PSV sterren dit seizoen gedragen zal worden. 

PSV trainingsshirt 2015-2016 kopen

Deze nieuwe PSV trainingskleding kan je vanaf nu kopen in de online PSV shop van Avantisport, evenals de trainingspakken, presentatiepakken en nog meer PSV trainingskleding! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!


Update 25-6-2015: 
Het nieuwe PSV thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd. Check hier meer informatie! 

Update II 25-6-2016: Ook het nieuwe PSV uitshirt 2015-2016 is zojuist officieel gelanceerd!

PSV Trainingsshirt 2015-2016 UMbro

PSV - Umbro

Bron foto's: psv.nl